MHP’den ‘tecavüze idam’ kampanyası

MHP İl Kadın Kolları'nın başlattığı 'Tecavüze idam' imza kampanyasının ardından MHP İlçe Kadın Kolları'da Alanya'da imza kampanyası başlattı

MHP’den ‘tecavüze idam’ kampanyası

MHP İl Kadın Kolları'nın başlattığı 'Tecavüze idam' imza kampanyasının ardından MHP İlçe Kadın Kolları'da Alanya'da imza kampanyası başlattı

25 Şubat 2018 Pazar 21:35
MHP’den ‘tecavüze  idam’ kampanyası

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya İl Kadın Kolları Başkanlığı, son günlerde artan çocuk istismarlarından dolayı başlattığı imza kampanyasına MHP İlçe Kadın Kolları'da destek vererek kampanyayı Alanya'da da başlattı. MHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevim Bulut, "MHP Antalya İl Kadın Kolları başkanımız Yıldız Aslıhan Dinçer'in başlatmış olduğu 'Tecavüze idam' imza kampanyasını biz ilçelerde devam ettirerek bütün Türkiye'ye yaymayı görev edindik.
‘AHLAK YOKSA BEKA DA YOKTUR’
Bugün burada güçlü bir sesle haykıracağız. Liderimiz Devlet Bahçeli beyefendi dedi ki, 'Ahlak yoksa beka da yoktur.' Çok doğru. Bir milletin çöküşü önce ahlak bozulmasıyla başlar. Bu çöküşü biz tolum olarak birazda kendi ellerimizle yaptık. Televizyon dizilerindeki çarpık ilişkiler, sapık zihniyetlerin aleni gösterileri, yarı çıplak yapılan festivaller, erkek erkeğe evlilikler, magazin programlarında boy gösterdikçe, yeğeniyle ilişki yaşayanlar haftalarca televizyon ve gazetelerde gözümüze sokuldukça, 3 yaşındaki çocuğa tecavüz eden şerefsiz 'takım elbiseli' diye ceza indirimi yapıldıkça, bu sapıklar cesaret kazandı. Bunların ruh sağlığı bozuk. 'Eğitim şart' sloganına sığınamayız artık. 

‘İDAM YASALLAŞTIRILMALI’
Türk İslam ülküsüyle yoğurulmuş bir millet olarak en ahlaksız konularda sessiz kalındıkça, kadınlarımız şiddete uğradıkça, çocuklarımıza tecavüz edildikçe, saklanıp gizlenip sesimizi çıkarmadıkça, çaresizliğimizi göstermedikçe bu sapık zihniyet kanser gibi artacaktır. Ayrıca ülkemizde kadın cinayetleri ve kadına şiddetle ilgili haberler bu kadar olağan hale geldi ki gazetelerin artık 3. sayfa haberleri oluyor. Bu da biz Türk toplumunun en büyük yaralarından biridir. Acilen çözüm üretilmesi gereken bir konudur. Zira bu anneler çocuk yetiştiriyor ve bu çocuklar tecavüze uğradığında sessiz kalıp saklanıyorlar.   Artık ne yapmalı diye karar vermeliyiz. İlk etapta idam cezası derhal getirilmeli. Taciz ve tecavüz suçlarında, terörist ve hainler içinde anayasa değiştirilip idam yasallaştırılmalıdır. Kimyasal hadım derhal devreye sokulmalıdır. 
‘ELİMİZDEN GELEN GAYRETİ GÖSTERECEĞİZ’
Liderimiz Devlet Bahçeli beyefendininde söylediği gibi 'Kim ki çocukların hakkını, hukukunu inkar etmeye kalkışıyorsa ya anasından doğduğuna pişman edilmeli ya da dar ağacını boylamalıdır.' diyerek bizi harekete geçirdi. Bizde bu yolda elimizden gelen tüm gayret ve desteğimizi sürdüreceğiz.” Kadın Kolları üyeleri gün boyunca Alanya iskelesinde imza topladı. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81