MHP’de Türkdoğan tek aday olacak

MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, tek aday olduğu kongreden ilçe teşkilatının güçlenerek taze kanla çıkacağını söyledi.

MHP’de Türkdoğan tek aday olacak

MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, tek aday olduğu kongreden ilçe teşkilatının güçlenerek taze kanla çıkacağını söyledi.

23 Eylül 2020 Çarşamba 01:45
MHP’de Türkdoğan tek aday olacak

MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, partisinin 27 Eylül’de gerçekleştireceği kongrede tek aday olarak partililerin karşısına çıkacak. Alanya İlçe Kongresi öncesinde parti binasında açıklamalarda bulunan Türkdoğan, kongreden güçlenerek çıkacaklarını ve daha güzel çalışmalara imza atacaklarını söyledi. “İstikbal için birlik, istiklal için dirlik, kazanan Türkiye olacak” şiarıyla Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin emir ve talimatları doğrultusunda başlayan kongre sürecinin hayırlı olmasını dileyen Türkdoğan, korona virüs tedbirleri nedeniyle kongrenin sadece delege ve davetli misafirlerin katılımı ile gerçekleştirileceğini aktardı. 
BAŞARILARA İMZA ATTIK 

Türkdoğan, “Bu kongrede MHP İlçe Teşkilatımız inşallah büyüyerek ve güçlenerek taze kanla çıkacak”  diyerek ilçe başkanlığına geldiği 4 yıllık görev süresi boyunca Genel Başkan Bahçeli’nin emir ve talimatları doğrultusunda bugüne kadar hareket ettiğini, süreç zarfında yönetim kurulu üyeleri, yol arkadaşları, belediye başkanı, belediye meclis üyeleri ile birlikte hep birlikte gönül seferberliği yaparak referandum, genel seçim ve Cumhur İttifakı olarak Alanya Belediyesi'ni yeniden kazanıldığı yerel seçimleri başarıyla gerçekleştirdiklerini ifade etti. 
GÖREVİMİZE DEVAM EDECEĞİZ 
MHP ilçe teşkilatının kongreden güçlenerek çıkarak daha güzel çalışmalara imza atacağını vurgulayan Türkdoğan, “Pazar günü saat 10.00’da Zimbitlik Mevkii’nde bulunan Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda kongremizi büyük bir olgunlukla gerçekleştireceğiz. MHP Genel Merkezi’nin yayınladığı genelge doğrultusunda bir kongre süreci gerçekleştiriyoruz. Ben her şeyden önce ülkücüyüm. Ülkücü şuura haiz bir partili olarak da MHP'de görev alınmaz, görev verilir üstünlüğüyle bugüne kadar hareket ettik. Liderimiz, genel başkanımız ve genel merkezlerimizin emir ve talimatları doğrultusunda hareket ederiz. Şu an itibarıyla da görevimizin başındayız. İnşallah 27 Eylül Pazar günü MHP'nin yeniden Alanya İlçe Başkan adayı olarak görevimize devam edeceğiz” dedi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81