MHP TEK VÜCUT!

MHP Antalya İl Teşkilatı’nın 12. Olağan İl Kongresi'nde tek aday olarak giren mevcut İl Başkanı Mustafa Aksoy, seçimde güven tazeledi.

MHP TEK VÜCUT!

MHP Antalya İl Teşkilatı’nın 12. Olağan İl Kongresi'nde tek aday olarak giren mevcut İl Başkanı Mustafa Aksoy, seçimde güven tazeledi.

21 Mayıs 2017 Pazar 18:51
MHP TEK  VÜCUT!
Aralarında Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, 23. Dönem Antalya Milletvekili Hüseyin Yıldız, Ülkü Ocakları Başkanı Abil Gündoğdu ve Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Ercan Uğur'un da bulunduğu Alanya'dan 90 delegenin yer aldığı 559 delegenin katılımıyla yapılan kongrede konuşan İl Başkanı Mustafa Aksoy, “İlkeli siyasetimizin gereği fitne ve fesat mağlup olmuştur. İl kongremizde kazananın yine ilkelerimiz ve ülkülerimiz olacağından hiç kimsenin şüphesi olmasın" dedi. MHP'nin Antalya’da tek vücut olduğunu ifade eden Aksoy, "Birlik ve beraberliğimizi bozmaya kimsenin gücü yetmeyecektir. Amacımız MHP’yi Antalya’da hak ettiği yere getirmektir. İlk hedefimiz 2019 yılındaki seçimlerdir. Başarıya ulaşmak için önümüzde hiçbir engel yoktur. Gözlerinizdeki ışığı gördüğüm zaman inanıyorum ki bunu başaracağız. MHP, 2019 seçimlerine kilitlenmeli ve ona odaklanmalıdır. Aranızdaki küskünlükler ve kırgınlıklar bertaraf edilmelidir. Milliyetçi, ülkücü hareket büyük bir ailedir. Bu aile kenetlenmeli ve kucaklanmalıdır. Kapımız herkese açıktır, bir sıkıntısı olan varsa gelsin, benimle hesaplaşsın" mesajı verdi.
Son Güncelleme: 21.05.2017 18:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81