MHP tam kadro sahada

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya Milletvekili Adayları Hüseyin Yıldız, İlçe Teşkilatı ile birlikte esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

MHP tam kadro sahada

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya Milletvekili Adayları Hüseyin Yıldız, İlçe Teşkilatı ile birlikte esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

07 Haziran 2018 Perşembe 22:36
MHP tam kadro sahada

27.Dönem Antalya Milletvekili Adayları Hüseyin Yıldız, MHP Alanya İlçe Teşkilatı Başkanı Mustafa Türkdoğan ve MHP Alanya İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Hacet Mahallesinde seçim çalışmaları yaptılar. 25 metrelik yol üzerinde bulunan esnafları ziyaret eden MHP'liler Cumhur İttifakını anlatarak destek istediler. Ziyaretlerle ilgili kısa bir konuşma yapan İlçe Başkanı Türkdoğan, “Esnaf ve vatandaşlarımızı Cumhur İttifakı hakkında bilgilendirip millet aklı ile hareket ederek, desteklerini istiyoruz. Vatandaşlarımızın MHP'ye ve Cumhur İttifakı'na göstermiş olduğu yoğun ilgi alaka ve teveccühe teşekkür ediyoruz." dedi.

YÜCEL SAHAYA İNDİ
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 24 Haziran Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimleri öncesi, seçime 16 gün kala sahaya indi. Önceki gün MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan ve milletvekili adayları Hüseyin Yıldız ile Ömer Özbek’le seçim çalışmaları için toplantı yapan Başkan Yücel’in ilk durağı Gazipaşa oldu. MHP Gazipaşa İlçe Başkanı Numan Terzi ve yönetimi ile bir araya gelen Başkan Yücel, burada düzenlenen basın toplantısının ardından esnaf ve vatandaşı ziyaret edip Cumhur İttifakı’na destek istedi.– Mert CANTÜRK 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81