MHP kırsala çıkarma yaptı

MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, Yenice'de Hasan Sezer'i, Gözübüyük'te Ahmet Yılmaz'ı, Burçaklar'da Ramazan Arıkan'ı, Güney'de Hilmi Yılmaz'ı ve Gümüşgöze'de Hasan Işık'ı mahalle başkanı seçti.

MHP kırsala çıkarma yaptı

MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, Yenice'de Hasan Sezer'i, Gözübüyük'te Ahmet Yılmaz'ı, Burçaklar'da Ramazan Arıkan'ı, Güney'de Hilmi Yılmaz'ı ve Gümüşgöze'de Hasan Işık'ı mahalle başkanı seçti.

12 Mart 2018 Pazartesi 20:29
MHP kırsala  çıkarma yaptı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Teşkilatı, 5 mahalleye yeni mahalle başkanları atadı. MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan ve ekibi Alanya kırsalındaki Yenice, Gözübüyük, Burçaklar, Gümüşgöze ve Güney Mahallesi'ne giderek muhtarlar ve mahalle halkı ile bir araya geldi. Türkdoğan, MHP'nin görüş ve politikalarını vatandaşlara aktardı. Ayrıca toplantı sonunda mahallelerin sorunları ve görüşleri dinlenerek notlar alındı. Türkdoğan, sorunlara en kısa sürede yanıt vereceklerini müjdeledi. Bu arada mahallelere atanan yeni başkanlara rozetleri takıldı. Yenice'de Hasan Sezer, Gözübüyük'te Ahmet Yılmaz, Burçaklar'da Ramazan Arıkan, Güney'de Hilmi Yılmaz ve Gümüşgöze'de Hasan Işık mahalle başkanı seçildi. MHP'nin 12. Büyük Kurultayı'nın 18 Mart Pazar günü Ankara Kapalı Spor Salonu'nda saat 10.00'da başlayacağını belirten Türkdoğan, "Kurultaya tüm partililerimizi ve Alanyalı hemşerilerimizi davet etmek istiyorum. MHP olarak 17 Mart Cumartesi günü akşamı parti binası önünden gece saat 23.00'de otobüslerle Ankara’ya gitmek isteyen bütün vatandaşlarımızı bekliyoruz" diye konuştu. 

MHP’DE ÜYE KAYITLARI DEVAM EDİYOR
Öte yandan üye kayıtlarına da devam eden MHP Alanya İlçe Teşkilatı’na üye olan son isim Vakıfbank Müdürlüğü’nden emekli olan Nuran Uysal Yalçın oldu. Yalçın dün İlçe Teşkilatına gelerek üyelik formunu MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan’a teslim etti. Partiye ilgi ve teveccühün artarak devam ettiğini belirten Başkan Türkdoğan, “Partimize ilgi ve teveccüh artarak devam ediyor. Vakıfbank Müdürlüğü’nden emekli olan Nuran Uysal Yalçın hanımefendinin üye kayıt formunu 23. Dönem Milletvekilimiz Hüseyin Yıldız ile imzaladık. Kendilerini partimizde görmekten mutluluk duyduk. Allah hayırlı etsin” dedi. – Mert CANTÜRK 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81