MHP'den ilçelere çıkarma

MHP'den ilçelere çıkarma

29 Eylül 2017 Cuma 21:18
MHP'den ilçelere çıkarma
MHP Antalya İl Başkanı Mustafa Aksoy, yöneticileriyle birlikte Akseki’de bir dizi ziyaret yaparken diğer yöneticilerde Kaş, Demre, Elmalı, Korkuteli, Döşemealtı ve Aksu’da mahalle mahalle gezerek vatandaşları dinledi. Bir gün içerisinde farklı ilçelerde ziyaret gerçekleştiren MHP’liler, toplam 49 mahalle muhtarıyla bir araya gelerek bölgenin sorunları hakkında bilgi aldı.
AKSEKİLİ YÖNETİCİLER ZİYARET EDİLDİ
MHP Antalya il Başkanı Mustafa Aksoy, öncelikle mahalle muhtarlarını ziyaret ederek vatandaşın sorunlarını dinledi. Aksoy ve yanındaki yöneticiler, daha sonra Akseki Kaymakamı Emin Nasir, Belediye Başkanı İsmet Uysal, Devlet Hastanesi Başhekimi Rabia Kayhan Sakar’ı ziyaret edip çalışmaları hakkında bilgi alırken vatandaşların ilettikleri sorunları dile getirdi.
TURİST AKININA UĞRAR
Akseki’de yaptığı ziyarette bir takım eksikliklerin olduğunu ve Akseki’nin değerlerinden Osman Yüksel Serdengeçti’nin ve Ahmet Hamdi Akseki’nin bir müzesinin ilçede yer alması gerektiğini vurgulayan Aksoy, böylece turizm şehri Antalya’ya gelenlerin bu bölgeyi de ziyaret etmesinin sağlanabileceğini söyledi.
Son Güncelleme: 29.09.2017 21:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81