MHP, Alanya’yı iftarda buluşturdu

MHP İlçe Teşkilatı tarafından 5 bin kişilik iftar organizasyonu gerçekleştirildi.

MHP, Alanya’yı iftarda buluşturdu

MHP İlçe Teşkilatı tarafından 5 bin kişilik iftar organizasyonu gerçekleştirildi.

10 Haziran 2018 Pazar 21:58
MHP, Alanya’yı  iftarda buluşturdu

Cuma Pazarı’ndaki iftar programına Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, Antalya Ülkü Ocakları Başkanı Alperen Tuğrul Küreşoğlu, Alanya Ülkü Ocakları Başkanı Abil Gündoğdu, MHP Antalya milletvekili adayları, ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, partililer ve vatandaşlar katıldı. Dua edilmesiyle başlayan programda iftardan sonra bir konuşma yapan MHP İlçe Başkanı Türkdoğan, katılımcılara teşekkür etti. Türkdoğan, “15 gün sonra 24 Haziran genel seçimlerinde cumhurbaşkanlığı ve parlamento seçimleri için hep beraber sandık başına gideceğiz. Bizler de MHP olarak genel başkanımız Devlet Bahçeli’nin önderliğinde ülkemizin, milletimizin bekası için liderimiz tarafından yol başçılığı yapılmış, oluşturulmuş olan cumhur ittifakına hepinizden destek bekliyoruz. Millet aklı, cumhur ittifakı diyoruz. Bundan dolayı ‘Su uyur, Türk uyumaz’ atasözümüzde olduğu gibi  hepimizin uyanık olması lazım. Bundan dolayı da hepinizin cumhur ittifakına ve MHP’ye desteklerini bekliyorum” dedi.

“BASTONLUK BUNU SÖYLEYENLERE YAKIŞIR”
Alanya Belediye Başkanı Yücel de katılımcılara teşekkür etti. MHP Antalya Milletvekili adayı Hüseyin Yıldız da, “Bize ‘Siz neden cumhur ittifakına destek veriyorsunuz’ diye soruyorlar. Biz tek bayrak, tek devlet, tek bayrak, tek dil diyen insanlar için cumhur ittifakı diyoruz. PKK terörünün, son terörist yok edilinceye kadar mücadele eden, bunu da herkes görecek diyen liderleri için cumhur ittifakı diyoruz. ‘Türkiye Cumhuriyeti’nin güvenliği sınırlarında başlamaz. Sınır dışında başlar’ diyen Bahçeli ve Erdoğan için cumhur ittifakı diyoruz. Afrin’de, Zeytin Dalı Harekatı’nda Kuzey Irak’ta, Kandil’de ve askerlerimizin, polislerimizin mücadele ettiği, son terörist bitene kadar da sürecek olan terör uygulamalarından dolayı Bahçeli, Erdoğan diyoruz. Türk milleti bugüne kadar zorda olan kendi yönetimleri tarafından zulme uğrayan hiçbir milleti dışarıda bırakmamıştır. Bundan sonra da bırakmayacaktır. Bundan utananlar, bunu kabul etmeyenler Allah’ın, Türk milletinin karşısında da 24 Haziran’da inşallah mahcup olacaklar. Hepiniz bu süreci izliyorsunuz. Yüzleri kızarmadan, hiçbir haya duygusu içine girmeden MHP’ye ve Bahçeli’ye ve Türk milliyetçilerine saldırıyorlar. ‘Baston oluyorsunuz’ diyorlar. Türk milliyetçileri bundan önce kimseye baston olmadılar. Bundan sonra da kimseye baston olmazlar. Bastonluk yakışsa yakışsa bunu söyleyenlere yakışır” diye konuştu. – Mert CANTÜRK 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81