Maçın ikinci yarısı var

CHP Alanya İlçe Teşkilatı, Danışma Kurulu Toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda 24 Haziran seçimi analizi ve yerel seçimler öncesi fikir alışverişi yapıldı.

Maçın ikinci yarısı var

CHP Alanya İlçe Teşkilatı, Danışma Kurulu Toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda 24 Haziran seçimi analizi ve yerel seçimler öncesi fikir alışverişi yapıldı.

07 Ekim 2018 Pazar 20:19
Maçın ikinci yarısı var

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya İlçe Teşkilatı,  24 Haziran seçimlerinin analizi ve Mart 2019'da gerçekleşecek yerel seçimlerde ilçe yönetimine yol göstermek için bir araya geldi. Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Toplantı Salonu’nda saat 14:00’da başlayan toplantıya Antalya Milletvekili Cavit Arı da katıldı. Toplantıda saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından toplantıyı yönetecek divan heyeti seçildi. Avukat Ertuğrul Yeşildal Divan Başkanı olarak seçildi. 
“İKİNCİ YARIYI HATIRLATMAK İSTİYORUM”
Divan seçiminin ardından kürsüye çıkan CHP Alanya İlçe Başkanı Sefa Çorbacı açılış konuşması yaptı. Çorbacı konuşmasında, “Burada biz bilindiği üzere 24 Haziran’da tarihi seçim atlattık. Bu tarihi seçimdeki doğrularımızı yanlışlarımızı analiz için buraya geldik. Recep Tayyip Erdoğan maçın ilk yarısını kazanmış olsa da ikinci yarsını hatırlatmak istiyorum. Asıl toplanma amacımız yerel seçim. Siz değerli üyelerimizin yerel seçime ilişkin fikirlerinizi almak istiyoruz. Artık biz değil siz konuşacaksınız. “ İfadelerini kullandı. 

TAKAVUT VE YEŞİLDAL’A PLAKET
Sefa Çorbacı’nın konuşmasının ardından geçmiş dönem ilçe başkanları ve 24 Haziran seçimlerinde milletvekili adayı olan Şengül Yeşildal ve Ali Takavut’a çalışmalarından dolayı plaket verildi. Aldığı plaketten dolayı onur duyduğunu ifade eden Şengül Yeşildal, “İlçe başkanına ve yönetime çok teşekkür ediyorum bu plaketi hepimiz hak ettik hepimiz adına alıyorum.” Dedi. Plaket alan başka eski başkan Ali Takavut ise “Beni bu şekilde gururlandıran ilçe başkanına ve yönetime teşekkür ederim. 24 Haziran seçimlerinde seçilemeyecek yerde olmamıza rağmen 55 gün sahalarda mücadele verdik. Bizler CHP’nin askerleriyiz.” Diye konuştu. 
DİVANDAN SAĞDUYU ÇAĞRISI
Divan Başkanı Ertuğrul Yeşildal, Danışma Kurulu Toplantısı’na katılan üyelerden sağduyu olmalarını istedi. Yeşildal, “Burada 24 Haziran seçimlerindeki hatalarımızı doğrularımızı ve yerel seçimlerde ne yapacağımızı konuşacağız. Ancak fikir beyan ederken konuşmalarda sağduyu olmaya gayret gösterelim” Dedi.  –Mert CANTÜRK 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81