‘Listede olmazsam da, en iyi şekilde çalışacağım!’

Ak Parti Antalya Milletvekili aday adayı Nurettin Uludağ, listelerin açıklanacağı tarih olan 21 Mayıs öncesinde çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi.

‘Listede olmazsam da, en iyi şekilde çalışacağım!’

Ak Parti Antalya Milletvekili aday adayı Nurettin Uludağ, listelerin açıklanacağı tarih olan 21 Mayıs öncesinde çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi.

17 Mayıs 2018 Perşembe 20:57
‘Listede olmazsam da, en iyi şekilde çalışacağım!’

Uludağ, “Hepinizin malumu olduğu gibi aday adaylığı süreci başladığı zaman aday adaylığı müracaatımızı yaptık.. Bu seçim önemli bir seçim durmamak lazım, gece gündüz çalışmamız gerekiyor. Gönül almaya devam ediyoruz. Aday adaylığı süreci biraz stresli ve gergin bir süreç oluyor. Daha önce ben milletvekili aday adaylığı hiç yaşamadım ama belediye başkanı aday adaylığını yaşadım. Onun için bu süreç hakikaten aday adayları için baya zor bir süreç, gergin bir süreç. Ondan ötürü ufak tefek stresler oluyor ama bunlar da geçecek Allah izin verirse. Ayın 21'inde verilecek olan karar hangi karar olursa olsun saygı ile karşılayacağız ve tekrar çalışmaya hızlı bir şekilde devam edeceğiz” dedi. 
‘ULAŞILABİLİR İSİMLER ÖN PLANDA OLACAKTIR’

Genel Merkez’de gerçekleştirilen mülakatla ilgili de izlenimlerini aktaran Uludağ, “Benim oradaki almış olduğum izlenim kendi şahsi mülakatımda da yaşamış olduğum duruma baktığım zaman bir şablon gördük. Bölgede karşılığı olan, teşkilat çalışmalarına katılan, teşkilat çalışmalarına katkı yapan, ulaşılabilir olan, uzun yıllardır bölgede yaşayan ve bölgede tanınan bilenen kişiler aday olacak gibi bir hava gördük genel merkezde. Benim mülakatım da 2 dakika falan sürmedi. Sayın Genel Başkan Yardımcımız Çiğdem Karaaslan, "Başkanım sizi biliyoruz biz. Partimizin ve teşkilatımızın kurucularındansınız, belediye başkanlığımızı yaptınız. Size soru sormuyoruz, sormayı düşünmüyoruz arkadaşlarla öyle karar aldık. Sizin söylemek istediğiniz bir şey varsa, ilave etmek istediğiniz varsa sizi dinleyelim." dedi. Bende orada 24 Haziran'da niçin aday adayı olduğumu anlattım. Bu süreçte Sayın Cumhurbaşkanımıza yeni Cumhurbaşkanı hükümet sisteminin ilk defa uygulanacak olmasından dolayı katkı yapmamız gerektiğine ben bu konuda bölgemde ve civarında karşılığımın olduğunu cumhurbaşkanımıza milletvekili sandığında özellikle artış olarak katkı yapabileceğimi düşündüğüm için aday adayı oldum dedim. Bu sürecin hassasiyetini vurguladım ve kısa bir sürede dışarı çıktık. O mülakattaki hava ve genel merkezdeki bazı görüşmelerden de edindiğim havaya göre önceki seçimler gibi olmayacak aday belirlemeler diye düşünüyoruz. Daha çok ulaşılabilir vatandaşın bölgede tanıdığı, anında aradığı zaman ulaşıp ve yakinen sorunlarını anlatabileceği insanların adayların olabileceğini düşünüyoruz. Öyle bir beklenti oluştu genelde kamuoyunda da böyle bir beklenti var” diye konuştu. – Mert CANTÜRK 
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81