Lastik gerginliğine 'Berberoğlu' el atıyor

MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan ve CHP İlçe Başkanı Ali Takavut arasında yaşanan 'don lastiği' gerginliğine Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu el atıyor.

Lastik gerginliğine 'Berberoğlu' el atıyor

MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan ve CHP İlçe Başkanı Ali Takavut arasında yaşanan 'don lastiği' gerginliğine Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu el atıyor.

20 Ekim 2016 Perşembe 00:30
Lastik gerginliğine  'Berberoğlu' el atıyor
MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan ve CHP İlçe Başkanı Ali Takavut arasında yaşanan 'don lastiği' gerginliğine Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu el atıyor. Berberoğlu önümüzdeki günlerde her iki başkanı da yemekte ağırlayarak arada ki sorunun çözülmesine yardımcı olacak.

Adalet ve Kalkınma Partisi Alanya İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu, son bir kaç gündür MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan ve CHP İlçe Başkanı Ali Takavut arasında devam eden 'Don lastiği' polemiğinde yaşanan gerginliğe el atıyor. Başkan Berberoğlu önümüzdeki bir kaç gün içinde hem Türkdoğan'ı hemde Takavut'u arayarak bir öğle yemeğinde iki başkanı da bir araya getirecek. Bu yemekte konunun kapatılarak 15 Temmuz sürecinden sonra ülke genelinde ve Alanya'da siyasi parti başkanları arasında gösterilen demokrasi örneğinin devam ettirilmesi konusunda Başkan Berberoğlu köprü görevi görecek. Bilindiği üzere MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan'ın sosyal medya hesabı üzerinden üzerinde CHP Genel Başkan Yardımcısı Selin Böke'nin fotoğrafının olduğu bir 'Don lastiği' fotoğrafı paylaşmasının ardından, CHP İlçe Başkanı Ali Takavut'ta, Türkdoğan'ın yaptığı bu paylaşımla ilgili olarak, 'Türkdoğan yaptığı bu paylaşımla Alanya'da siyasetin seviyesini düşürüyor. Göreve daha yeni geldiği için bunu toyluğuna veriyoruz" demişti. Başkan Türkdoğan'da, "Ben 19 yaşından beri siyasetin içerisinde olan birisiyim. Neyi nerede konuşacağımı iyi biliyorum" açıklaması yapmıştı. Yapılan bu açıklamalar 15 Temmuz sürecinden sonra Alanya siyasetinde gerginlik yaşanmasına neden olmuştu. - Mert CANTÜRK
Son Güncelleme: 20.10.2016 00:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81