Koray Aydın: Sönmez'i zafere ulaştıracağız!

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Alanya ziyaretindeki izleniminde gördüğü inancı vurgu yaparak, "İnancın olduğu yerde zafer kaçınılmaz. İnşallah Muhittin Böcek'i, burada Abdullah Sönmez'i zafere ulaştıracağız" dedi.

Koray Aydın: Sönmez'i zafere ulaştıracağız!

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Alanya ziyaretindeki izleniminde gördüğü inancı vurgu yaparak, "İnancın olduğu yerde zafer kaçınılmaz. İnşallah Muhittin Böcek'i, burada Abdullah Sönmez'i zafere ulaştıracağız" dedi.

17 Mart 2019 Pazar 20:29
Koray Aydın: Sönmez'i  zafere ulaştıracağız!

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın seçim çalışmaları kapsamında Antalya'nın ilçelerini ziyaret etti. Cuma günü öğle saatlerinde İYİ Parti Alanya İlçe Başkanlığı'nda partililerle  bir araya gelen Aydın akşam da Sanayi Kavşağındaki Merkez Seçim Ofisi'nde vatandaşlarla bir araya geldi.  Koray Aydın'ın Alanya ziyaretlerine İYİ Parti Antalya Milletvekilleri Hasan Subaşı, Tuba Vural Çokal, İYİ Parti Antalya İl Başkanı Ahmet Aydın da eşit etti. Seçim ofisindeki buluşmaya İYİ Parti İlçe Başkanı Yücel Apaydın, TV programı nedeniyle katılım sağlamazken ittifak ortağı CHP'nin Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, Millet İttifakı'nın meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı. 
'İNANCIN OLDUĞU YERDE ZAFER KAÇINILMAZ' 

Burada vatandaşlara hitap eden Koray Aydın, 2 günlük Antalya ziyaretinin izlenimindeki inanca vurgu yaptı. Seçime az bir zaman kaldığını belirten Aydın, "Alanya'da anketlerde sayın Abdullah Başkanı'mızı 4 puan önde görüyorum. Ama ben  bunu kabul etmiyorum 10 puan önde olma olmalıyız. Şükürler olsun bunu başaracak gücümüz var ve başaracağız. Çünkü sayın başkanımız bugünden itibariyle her partiliden, her kesimden oy alma noktasında ve geçmişte yaptıklarıyla bunu ispatlamıştır. Kendisini tebrik ediyorum. Buradaki gözlerimde kendisini şahane gördüm. Her kesimden oy alabilmeyi başarabilmek insanın geçmişte yaptıklarıyla alakalıdır. Demek ki ayrıştırmamış, ötekileştirmemişti ve herkesi kucaklamış. İnşallah Alanya Belediye Başkanı olunca da bu kavramını devam ettirecek.  Seçime az bir zaman var herkese bir görev düşüyor.  Herkes telefonundaki rehberindeki kişileri arayarak destek isteyecek. Bunu hayata geçirmek için elimizden geleni yapalım. Çünkü 10 puan farkı yaratıp ve hep beraber rahat edeceğiz. Seçim akşamı da burada zaferimizi kutlayacağız. İnancın olduğu yerde zafer  kaçınılmaz. Geldik gördük ki inanç hanesi burada oluşmuş.  İnşallah Muhittin Böcek'i, burada Abdullah Sönmez'i zafere ulaştıracağız" dedi. 
'AĞZIMIZDAN ÇIKAN HER SÖZ YERİNE GELECEK' 
Aydın'ın ardından kürsüye gelen Sönmez ise, "Allah'ın izniyle bu işi başarmamamız için bir nedeni yok. Bu işi başaracağız mücadele edeceğiz. İnşallah 31 Mart akşamı burada olacağız. Bazıları bizim projelerimizi eleştiriyorlarmış. Hesap yapıyorlarmış, merak etmeyin hesabı bizde yapıyoruz. Yapamayacağımız hiç bir şeyin sözü ağımızdan çıkarmayız. Ağzımdan çıkan her sözün hepsini yerine getireceğiz” dedi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81