Kılıçdaroğlu bugün Alanya’da

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bugün Alanya’ya geliyor. Saat 11.00’da AKM’de muhtarlar, sivil toplum kuruluşlarının başkanları ve turizmcilerle bir araya gelecek olan Kılıçdaroğlu partisinin projelerini de anlatacak.

Kılıçdaroğlu bugün Alanya’da

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bugün Alanya’ya geliyor. Saat 11.00’da AKM’de muhtarlar, sivil toplum kuruluşlarının başkanları ve turizmcilerle bir araya gelecek olan Kılıçdaroğlu partisinin projelerini de anlatacak.

09 Haziran 2018 Cumartesi 00:40
Kılıçdaroğlu  bugün Alanya’da

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, partisince düzenlenen bazı toplantılara katılarak, çeşitli toplum kesimleri ve kitle örgütleri temsilcilerine Cumhuriyet Halk Partisi’nin kalkınma projelerini anlatmak ve önerilerini almak üzere bugün Alanya’da olacak.  Kemal Kılıçdaroğlu, bugün Gazipaşa Havaalanı'na geldikten sonra Alanya'ya geçerek, saat 11.00'de Alanya Kültür Merkezi'nde kanaat önderleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşlarının başkanları ve turizmcilerle bir araya gelecek. Alanya'dan Manavgat'a geçecek olan Kılıçdaroğlu, saat 14.00'te Manavgat Kültür Merkezi'nde yine kanaat önderleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşlarının başkanları ve turizmcilerle buluşarak, hem CHP'nin program ve hedeflerini anlatacak, hem de toplantıya katılanların görüş ve önerilerini dinleyecek.  Kılıçdaroğlu, günün son toplantısında bu kez Antalya'da saat 17.00'de Antalya Muratpaşa'daki Akra Barut Otel'de turizm sektör temsilcileri ve iş dünyasıyla buluşacak. CHP Lideri Kılıçdaroğlu, saat 20.00'de ise Muratpaşa Kent Meydanı'nda vatandaşlarla iftar yemeğinde bir araya gelecek.
‘LİDERİMİZİ EN İYİ ŞEKİLDE AĞIRLAYACAĞIZ’

Kılıçdaroğlu’nun Alanya programı ile ilgili konuşan Çorbacı, “Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, bugün saat 11.00’da Alanya’mıza gelecektir. Kendisi için AKM’de organize etmiş olduğumuz toplantıda Alanya’da ki sivil toplum örgütleri, dernek ve oda başkanlarına hitap edecektir. Daha sonra da çeşitli temaslarda bulunmak üzere Manavgat’a geçecektir. Genel Başkanımızı Alanya’mızda en iyi şekilde ağırlayacağız” dedi. Toplantıya CHP Genel Başkan Yardımcısı Çetin Osman Budak’ın yanı sıra İYİ Parti İlçe Başkanı Yücel Apaydın ile Saadet Partisi İlçe Başkanı Arif Gülşen’de katılacak. – Mert CANTÜRK 
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81