Kendi çalsın, kendi oynasın

Kendi çalsın, kendi oynasın

14 Temmuz 2017 Cuma 21:24
Kendi çalsın,  kendi oynasın
CHP'de İlçe Başkanı Ali Takavut ve eski yöneticilerden Ertuğrul Yeşildal arasında yaşanan açıklama krizinin ardından Takavut, Yeşildal'ın kendisiyle ilgili yaptığı 'Takavut, alnında kara lekeyle yaşıyor' açıklamasına, Yeşildal'ı kaale almadığı için cevap vermeyeceğini söyleyen Takavut, 'O kendisi çalsın, kendisi oynasın. Ben ona cevap vermeyeceğim" dedi.
 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya İlçe Başkanı Ali Takavut, CHP'li Ertuğrul Yeşildal'ın partide açıklama yapmak istemesi üzerine 'Necisin sen' diyerek Yeşidal'ın partide açıklama yapmasına izin vermemişti. Yeşildal'da çarşıda bulunan bir pastanede açıklama yaparak Takavut'a, ''Takavut, alnında kara lekeyle yaşıyor. Ben onun gibi alnımda kara lekeyle yaşamıyorum. O daha önce başka partiye çalıştı diye CHP'den ihraç edilmişti' diyerek Takavut'u eleştirmişti. Yeşildal'ın kendisiyle ilgili söylediği sözlere Yeşildal'ı kaale almadığı için cevap vermeyeceğini söyleyen Takavut, "Karşımdaki insan kim ki ben onu kaale alıp açıklama yapacağım. O kendisi çalsın, kendisi oynasın. Ben ona cevap vermeyeceğim" dedi. - Mert CANTÜRK 
 
Son Güncelleme: 14.07.2017 21:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81