Karagöz CHP'li kadınlardan destek istedi

Karagöz CHP'li kadınlardan destek istedi

15 Kasım 2017 Çarşamba 20:12
Karagöz CHP'li kadınlardan destek istedi
CHP Alanya İlçe Başkan Adayı Avukat Mehmet Can Karagöz, kongre öncesinde çalışmalarını hızlandırdı. CHP Kadın Kolları yönetiminin toplantısına katılan Karagöz, seçim vaatlerini anlatıp, destek istedi. 
 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya İlçe Başkan Adayı Avukat Mehmet Can Karagöz, 9 Aralık’ta gerçekleştirilecek olan ilçe kongresi öncesinde çalışmalarını sürdürüyor. CHP Alanya Kadın Kolları Yönetiminin haftalık yönetim kurulu toplantısına katılan Karagöz, projelerinden bahsedip destek istedi. Karagöz, “Kadın kolları hakkındaki düşüncelerimizi ve 2019 iktidarı için yapılacak yoğun çalışma ile vereceğimiz destekleri konuştuk. Yalnız yönetim olarak değil, kadın ve gençlik kolları ile fark oluşturmanın tam zamanı” dedi. – Mert CANTÜRK  
Son Güncelleme: 15.11.2017 20:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81