Karagöz, yönetimini oluşturuyor

Karagöz, yönetimini oluşturuyor

20 Ekim 2017 Cuma 20:40
Karagöz, yönetimini oluşturuyor
CHP Alanya İlçe Başkan Adayı Avukat Mehmet Can Karagöz, yönetim oluşturma çalışmalarına devam ediyor. Bir yandan yönetimini oluşturan Karagöz, bir yandan da delegeleri ziyaret edip çeşitli istişarelerde bulunuyor. 
 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya İlçe Sekreteri ve İlçe Başkan Adayı Avukat Mehmet Can Karagöz, 9 Aralık’ta yapılacak olan İlçe Kongresi öncesinde yönetim oluşturma çalışmalarına devam ediyor. Karagöz hemen hemen haftanın her günü hem partilileri ziyaret ediyor hem de yönetimine almayı düşündüğü isimleri ziyaret edip çeşitli istişarelerde bulunuyor. Karagöz’ün önümüzdeki haftadan itibaren yönetiminde yer vermeyi düşündüğü isimlerin bazılarını 9 Aralık’ta gerçekleştirilecek olan kongre öncesinde açıklamayı planladığı öğrenildi.  – Mert CANTÜRK 
 
Son Güncelleme: 20.10.2017 20:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81