Karadağ: Önce 5 yılın hesabını versinler!

CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, partisinin haftalık olağan toplantısında açıklamalarda bulundu. Karadağ, "Bize 40 yıl öncesinin siyasetini yapıyorlar diyenler önce 5 yılın hesabını versin." Dedi.

Karadağ: Önce 5 yılın hesabını versinler!

CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, partisinin haftalık olağan toplantısında açıklamalarda bulundu. Karadağ, "Bize 40 yıl öncesinin siyasetini yapıyorlar diyenler önce 5 yılın hesabını versin." Dedi.

20 Mart 2019 Çarşamba 21:26
Karadağ: Önce 5 yılın  hesabını versinler!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya İlçe Teşkilatı haftalık olağan yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Toplantı sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan İlçe Başkanı Coşkun Karadağ ilk olarak seçim çalışmalarına ilişkin değerlendirmeler yaparak, "Son bir haftalık çalışmayı özetlemek istiyorum. Biliyorsunuz ittifak ile seçime giriyoruz. Son bir haftalık süreçte halkımızı ziyaret ettik. Özellikle sanayiden, mahallelerden çok iyi tepkiler aldık. Mahmutlar seçim ofisinde umduğumuzdan çok daha fazla insanı toplayabildik. Muhittin Böcek bizlerle birlikteydi Konaklı ve Payallar'da ziyaretler yaptık çok iyi tepkiler aldık. STK'lar ile görüştük esnaflarla toplantı yaptık o da başarılı geçti. Turizmciler ile toplantı yaptık o da başarılı geçti. Seçim çalışmaları hızlı şekilde devam ediyor. Esnaf ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Bu seçimde bu işi bitireceğiz." Dedi.
ÖNCE 5 YILIN HESABINI VERECEKLER
Cumhur İttifakı Adayı Adem Murat Yücel'in "40 yıl öncesinin siyasetini yapıyorlar. Biz projelerle onlar çay çorba ile uğraşıyorlar." Şeklindeki eleştirisi hatırlatılan CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, "Bugün bir siyaset var herkes bir şeyler söyler. Biz kırk yılın siyasetini yapmıyoruz. 40 yılı bırakıp önce 5 yılım hesabını verecekler. Biz bundan sonra ne yapacağız onu düşünüyoruz. Halkımız kuru soğana muhtaç oldu. Bıraksınlar çayı çorbayı. 

"TERÖRE BULAŞMAMIŞ HERKESTEN OY İSTİYORUZ"
İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu'nun "Terör ile bağı olanlar Millet İttifakı meclis listelerinde yer alıyor" şeklindeki eleştirisine de cevap veren Karadağ, "Hiçbir arkadaşımızın PKK ile bir bağı yok. Biz bu ayrıştırıcı dili kullanmayacağız. İktidarın dilini kullanmayacağız. Biz PKK ile terörler bağı olmayan herkesin oyun talibiz." Diye konuştu.
MECLİS ÜYELERİNE PLAKET VERİLDİ
Toplantı sonrasında Alanya Belediyesi'nde meclis üyeliği görevinde bulunan Erkan Demirci, Gökhan Sipahioğlu, Mustafa Aras, Nefise Develioğlu, Mehmet Kural, Hüseyin Yaman, Erdoğan Toktaş ve Eray Erdem'e plaket verildi. Toktaş ve Erdem toplantıya katılmadığı için plaketleri gıyabında takdim edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81