Karadağ: Kırsalda gerideyiz!

CHP Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, mahalle temsilcileri ile buluştu. Karadağ, “Biz evet denize yakın yerlerde şehirlerde birinci partiyiz ancak kırsalda çok daha gerilerdeyiz.” dedi.

Karadağ: Kırsalda gerideyiz!

CHP Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, mahalle temsilcileri ile buluştu. Karadağ, “Biz evet denize yakın yerlerde şehirlerde birinci partiyiz ancak kırsalda çok daha gerilerdeyiz.” dedi.

03 Temmuz 2019 Çarşamba 13:45
Karadağ: Kırsalda gerideyiz!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya İlçe Teşkilatında bugün mahalle temsilcileri ile toplantı gerçekleştirildi. Coşkun Karadağ başkanlığında gerçekleştirilen toplantı öncesi Başkan Karadağ açıklamalarda bulundu. Seçim sürecini değerlendiren Karadağ, “Antalya’da bir seçim atlattık ve bu seçimde halkımız bize bir karne verdi. Özellikle Alanya için bir karne verdi. Biz Alanya için aldığımız karneyi şu şekilde tahlil ettik: Evet denize yakın yerlerde, şehirlerde birinci partiyiz ancak kırsalda çok daha gerilerdeyiz. Bize diyorlar ki kırsalda biraz daha çalışmanızı güçlendirin, biraz daha çalışın, daha iyi örgütlenin ve iktidar size gözüküyor. Tünelin ucu gözüküyor ancak kırsal örgütlenmenizi iyi bir şekilde yapın diyorlar.” dedi. 102 mahallede bu amaçla toplantılar yaptıklarını belirten Karadağ, “102 mahallede temsilci arkadaşlarımızı temsil ettik. Nasıl bir örgütlenme kuracağız bunun çalışmasını yapacağız. “ diye konuştu.

‘250 YENİ ÜYE KAYDI YAPTIK’

Partiye birçok yeni üye kaydı yaptıklarını belirten CHP İlçe Başkanı Karadağ, “Gerçekten biz bunu basına duyurmadık ama seçimlerden sonra partimize büyük bir ilgi var. Son olarak Tahsin Biner arkadaşımız üye oldu. Yine aramızda üye olacak arkadaşlarımız da var rozetlerimiz önümüzde. İnsanlar artık çarenin sosyal demokrasi olduğuna, sosyal demokrat belediyecilik olduğuna, bu ülke için hak hukuk adaletin böyle sağlanacağını anladılar. Zaten insanlarımız bunu görüyordu ama biraz daha elini taşın altına koyma vakti geldi onlar için de. Seçimlerden sonra 200 250 arkadaşımızı üye kaydı yaptık. Bunlar Ankara’dan onaylanacak ve biz bunu o zaman vatandaşlarımıza duyuracağız.” şeklinde konuştu. – Mert CANTÜRK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81