Karadağ'dan Alanyaspor açıklaması

CHP Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ partisinin haftalık olağan toplantısında yaptığı açıklamada stada ulaşım konusuna değinerek, “Stada ulaşım taraftar için çileye dönüyor” Dedi.

Karadağ'dan Alanyaspor açıklaması

CHP Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ partisinin haftalık olağan toplantısında yaptığı açıklamada stada ulaşım konusuna değinerek, “Stada ulaşım taraftar için çileye dönüyor” Dedi.

18 Eylül 2019 Çarşamba 15:40
Karadağ'dan Alanyaspor açıklaması

Cumhuriyet Halk Partisi Alanya İlçe Teşkilatı haftalık olağan toplantısını gerçekleştirdi. İlçe Başkanı Coşkun Karadağ başkanlığındaki toplantı sonrası açıklamalarda bulunan Karadağ, ilk olarak İYİ Parti’ye başsağlığı diledi. Karadağ, “Öncelikli olarak İYİ Partili arkadaşlarımız biliyorsunuz Bu hafta iki tane elim olay yaşadı. Biri trafik kazası intihar olayı. Tüm İYİ Partili arkadaşlarımıza başsağlığı ve ölenlerin yakınlarına da sabır diliyoruz.” Dedi. 
“ALANYASPOR BAŞARISSINI SÜRDÜRECEK”
Süper Lig’de liderlik koltuğunda bulunan Alanyaspor’un performansına ilişkin de değerlendirmelerde bulunan Karadağ,”Biliyorsunuz haftanın gündem maddelerinden en önemlisi Alanyaspor. Alanyaspor geçen hafta yine liderdi Bu hafta yine Fenerbahçe'yi yenerek liderliğini sürdürdü. Biz bunun devamını sürdüreceğine inanıyoruz. Alanyaspor gerçekten çok canlı iyi bir futbol ortaya koydu öyle de devam edeceğe benziyor. Ben tüm futbolcuları, teknik heyeti ve yönetimi tebrik ediyorum. Alanyaspor’un başarısı bizi onurlandırdı. Alanya dışından da çok fazla telefon aldık herkes kutluyor.” İfadelerini kullandı.
“TESİSLER BELİRLENEN SÜREÇTE TAMAMLANACAK”

Aytemiz Alanyaspor yönetiminin Antalya Büyükşehir Beleidye Başkanı Muhittin Böcek’i ziyareti ile ilgili de açıklamalarda bulunan CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, “Geçen gün Alanyaspor başkanımız Büyükşehir Belediye başkanımızı ziyaret ederek bir takım sorunları dile getirdi. Bunların başında Alanyaspor tesisleri var. Bir sevindirici haber Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in “tesisler belirlenen süreç içerisinde tamamlanacak” şeklinde söylemi oldu. Alanya için çok sevindirici bir haber bu, inşallah daha güzel tesiste Alanyaspor'un ihtiyaçları giderilir.” İfadelerini kullandı. 
“STADA ULAŞIM BÜYÜK BİR ÇİLE”
Aytemiz Alanyaspor2un başarısının yanında sorunlarında olduğuna işaret eden CHP İlçe Başkanı Karadağ, “Alanyaspor'un Özellikle bu derbi maçlarına gitmekte halkımız büyük bir eziyet çekmekte orada bir yolumuz var. Ve otoparkta yetersiz. İnsanların gidişi bir sorun oluyor dönüşü başka bir sorun oluyor. Ben Özellikle buradan söylüyorum buraya alternatif bir yol olur mu olmaz mı bunun değerlendirilmesi gerek. Stada giriş çıkışların daha da rahatlatılması gerek.” Diye konuştu. 
“80 ÖĞRENCİ AÇIKTA KALDI”
Alanya’daki üniversitelerin kente büyük katkı sağladığının altını çizen Karadağ, Alanya’mızın büyük sorunlarından bir tanesi hem ilköğretimde hem üniversitede eğitim öğretim yılı açıldı. Üniversitelerde çok büyük bir sıkıntı var. KYK yurtları yetersiz. Geçen hafta en az 40 kız ve 40 erkek öğrencimizin kalma sorunları ile karşılaştık. Elimizden geldiğince yardım etmeye çalışıyoruz, ancak yetersiz. Bu sene şu veya bu şekilde geçecek ancak seneye daha farklı projeler ortaya konmalı mutlaka yetkili kişilerin bu konuya el atması gerekiyor.” Şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81