Karadağ: Atamaları yapacağız

CHP Alanya İlçe Teşkilatı’nda haftalık olağan yönetim kurulu toplantısı gerçekleştirildi.

Karadağ: Atamaları yapacağız

CHP Alanya İlçe Teşkilatı’nda haftalık olağan yönetim kurulu toplantısı gerçekleştirildi.

29 Ocak 2020 Çarşamba 19:46
Karadağ: Atamaları yapacağız

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya İlçe Başkanlığı olağan yönetim kurulu toplantısını parti binasında gerçekleşti. Elazığ depremi sonrası yardım kampanyalarına değinen İlçe Başkanı Karadağ “Sadece bizim Büyükşehir belediyemiz ve CHP'li belediyeler değil, tüm halkımız, Ak Parti'lisinden, MHP'lisine kadar bu yarayı hep birlikte sarmak için çalıştık, uğraştık" dedi. 9 Şubat’ta gerçekleşecek kongre sürecinin seviyeli şekilde geçmekte olduğunu söyleyen Karadağ, önümüzdeki günlerde yapılacak gençlik ve kadın kolları seçimlerine dikkat çekti. Karadağ, "Önümüzdeki günlerde hep söylediğimiz gibi biz kendi içimizde seçimlerimizi tamamladık. Ancak, il seçimleri şu an devam ediyor. Şu an için görünür de 4 aday var. İl adayımız, il başkan adaylarımız seviyeli bir şekilde gerçekten, bir şölen havası içerisinde seçim çalışmalarına devam ediyor.     Bu arkadaşlarımız dün gene, aday arkadaşlarımızdan birisi partimizi ziyaret etti. Çalışmalarına devam etti. her zaman söylediğimiz gibi, seçimler gerçekten bizim tüm halkımızın çok da politize olduğu dönemler. Bu politize olmuş olduğu dönemler içerisinde, biz kendi siyasi partimiz, dünya görüşümüzü ve yapmak istediklerimizi açık bir şekilde halkımıza iletmeye çalışıyoruz. Aşağı, yukarı, gene bu çalışmalarda birlik içerisinde devam ediyor. İlçemizde biz kendi yönetimimizi de seçtik ama Şubat ayının 2'sinde gençlik kollarının seçimleri yapılacak, ticaret ve sanayi odasında. 16'sında da kadın kollarımızın seçimi yapılacak. Ben bu konuda tüm halkımızı bu seçimlere davet ediyorum. katılmalarını özellikle de delege arkadaşlarımızın partiye kayıtlı arkadaşlarımızın seçimlere ilgi göstermesini bekliyorum" dedi.

'ATAMALARI YAPACAĞIZ'
CHP Alanya İlçe Başkanı mahalle temsilcileri ile ilgili çalışmaların tamamlandığını belirterek, atamaların yapılacağını duyurdu. Karadağ, "Bu arada bizler de yeni yönetime gelişimiz, tam bugün 1 ay oldu. 1 ay içerisinde yaptığımız çalışmalardan 1 tanesini örnek vermek istiyorum. O da, mahalle temsilcisi arkadaşlarımızın çalışmalarını bitirdik. Bugün yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte buna karar verip, bu atamaları yapacağız. Önümüzdeki süreç içerisinde, hep birlikte, beraberce, siyasi çalışmalarımıza mahalle temsilcisi arkadaşlarımızla birlikte devam edeceğiz" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81