İYİ Parti’den Başkan Şahin’e ziyaret

İYİ Parti Alanya İlçe Başkanı Yücel Apaydın, Belediye Başkan Adayı Abdullah Sönmez ve İYİ Parti Yönetim Kurulu Üyeleri Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin’i ziyaret etti.

İYİ Parti’den Başkan Şahin’e ziyaret

İYİ Parti Alanya İlçe Başkanı Yücel Apaydın, Belediye Başkan Adayı Abdullah Sönmez ve İYİ Parti Yönetim Kurulu Üyeleri Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin’i ziyaret etti.

11 Ocak 2019 Cuma 21:08
İYİ Parti’den Başkan Şahin’e ziyaret

 İYİ Parti Alanya İlçe Teşkilatı bugün ilçe başkanı Yücel Apaydın, İYİ Parti Alanya Belediye Başkan Adayı Abdullah Sönmez ve parti yönetimiyle birlikte Alanya ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanını makamında ziyaret etti.  2019 Yerel Seçimleri ve gündeme ilişkin birçok konunun görüşüldüğü ziyaretle ilgili açıklama yapan ALTSO Başkanı Şahin, “Nazik ziyaretlerinden dolayı İYİ Parti Alanya İlçe Teşkilatı’na teşekkür ederim. Halkla birlikte, halkın isteğini göz önünde tutarak hareket edilmesi ve yapılacak olan işlerde odamızın belediye ile koordineli bir şekilde çalışması hizmet açısından da önemlidir. Görüyoruz ki bu uyum hassas davranan hizmet insanları ile birlikte sürecektir” şeklinde konuştu.
“İNŞALLAH 31 MART’TA ALANYA İYİ BELEDİYECİLİKLE TANIŞACAK”

Her zaman izledikleri yolda halka hizmet konusunu gözettiklerini  belirten İYİ Parti Alanya İlçe Başkanı Yücel Apaydın, “Bizler de bu hassasiyeti ve halka hizmet konusunu gözeterek, bu işi en iyi temsil edecek olan Belediye Başkan Adayımız Abdullah Sönmez’i tercih ettik.  Halkın her kesiminden, kendisine bir teveccüh var. İnşallah 31 Mart akşamı Alanya İyi Belediyecilikle tanışacak” dedi.
SÖNMEZ: “BEN İNSAN AYIRT ETMEM”
İYİ Parti Alanya Belediye Başkan Adayı Abdullah Sönmez ise ziyarette şunları söyledi:  “ Değerli Dostum Mehmet Başkanım çok önemli bir noktaya değindi. Ticaret, bir şehri kalkındıran en önemli şeydir. Bu kalkınmada Yerel Yönetimle koordineli bir şekilde çalışması şehrin ticari imajını da yüksek tutar. Herkese eşit şartlarda yaklaşan ve insan ayırt etmeyen bir yönetim anlayışına sahibim. Bunu Belediye Başkanlığı dönemimden bilen çoktur. Sadece siyaset değil, bir işte dahi başarılı olunmak isteniyorsa insan ayırt edilmemelidir. Ben Halka eşit hizmet için bu yola çıktım.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81