‘İstifa istenirse, gereğini yaparız!’

İYİ Parti Alanya İlçe Teşkilatı haftalık olağan toplantısını gerçekleştirdi.

‘İstifa istenirse, gereğini yaparız!’

İYİ Parti Alanya İlçe Teşkilatı haftalık olağan toplantısını gerçekleştirdi.

09 Ekim 2018 Salı 21:35
‘İstifa istenirse, gereğini yaparız!’

Toplantı öncesinde gazetecilere açıklamalarda bulunan İlçe Başkanı Yücel Apaydın, "Geçtiğimiz hafta Genel Başkanımızın evine önünde MHP'li olduğunu söylenen kişilerce hakaretler edildi ve taciz edildi. Ülkeyi uçuruma sürükleyen iktidara yandaşlık yapmaktan başka hiç bir şey yapmayan, siyaset üretmeye ve halkı yönetmeye cesareti olmayan bir parti görevini yalnızca iktidara yandaşlık yapmak ve sağa, sola hakaret etmekten ibaret gördüğü için artık milliyetçileri temsil etmektedir. Milliyetçiler iktidara ve sarayı yandaşlık yapacak şahsiyete sahip kişiler değillerdir. İktidarın ülkemize getirdiği durum hepimizce malumdur. Ülke ekonomik ve sosyal yönden uçuruma yuvarlandı. Dış siyasette her şey karma karışık hale gelmiştir, ama ne hikmetse milliyetçi olduğunu söyleyen parti iktidara yandaşlık yapmaktan, onları iktidarı tutmaktan başka hiç bir siyaset üretmiyorlar. Bunu da en son İstanbul'da aday çıkarmayacaklarını söyleyerek tescillemişlerdir. 
'ALANYA'DA İYİ PARTİ'Yİ İKTİDARA TAŞIYACAĞIZ'

İYİ Parti'nin her şeye rağmen bunlarla zaman kaybetme niyeti yoktur.  Ülke genelinde, ülkenin içinde bulunduğu durumdan çıkarmak ve adil bir şekilde yönetmeye hedeflemektedir. Alanya'da da aynı şekilde İYİ Parti'yi iktidara taşıyarak, İYİ Parti iktidarında Alanya'nın adil ve iyi yönetilmesi var gücümüzle çalışıyoruz. Şimdiden yerel seçim çalışmalarımıza başladık. Bu çalışmalarımızda hedefe ulaşıncaya kadar hiç bir şekil geri adım atmayacağız" dedi.
'GEREKLİ GÖRÜLEN İLÇELERDE İSTİFALAR OLACAK'
İYİ Parti Genel Merkezi, il başkanlarının istifasını aldıktan sonra ilçe teşkilatlarından da istifaların istenilmesiyle ilgili konuşan Apaydın, "Evet ilçe teşkilatlarının da istifasının istenmesiyle ilgili partimizin genel merkezinden bir genelde yayımlandı. Ancak burada herkesin gözden kaçırdığı bir ibare var.  Gerekli görülen ilçelerde istifalar edilecek. Bizden de böyle bir talepte bulunulursa gereğini yerine getiririz. Hiç bir şeyden de olmadığı gibi ondan da korkacak değiliz" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81