İşte CHP yönetimini istifa ettiren liste!

İşte CHP yönetimini istifa ettiren liste!

21 Şubat 2019 Perşembe 19:15
İşte CHP yönetimini istifa ettiren liste!

İşte CHP yönetimini istifa ettiren liste!
CHP’de önceki gün yaşanan liste krizinin ardından 14 yönetim kurulu üyesinin istifa etmesinin ana nedeni olarak CHP İlçe Yönetimi arasında aday listeleri verilmeden önce yapılan mini temayülde belirlenen meclis listesi sıralamasında yer alan isimlerin YSK’ya verilen listelerde yer almaması olarak belirtildi. CHP İlçe Başkanı Sefa Çorbacı da bu konuyla ilgili olarak, “ Doğu ve batıdan isim yazabilmek adına listede böyle ufak değişiklikler yapıldığını söyledi. Yönetimin kendi arasında belirlediği listede ise sıralama şu şekilde olmuştu. 1- Nazmi Zavlak, 2- Levent Eren, 3- Ali Hancı, 4- Yılmaz Bağışlar, 5- Mehmet Okyanus, 6- Pınar Vural, 7- Bengisu Yarı, 8- Serkan Salvur, 9- Hüseyin Yaman, 10- Hüseyin Şahin.” CHP yönetiminden istifa eden isimlerin bir diğer rahatsızlığı ise listede ilk 5 içerisinde yer alan Ali Hancı, Levent Eren ve Mehmet Okyanus’un YSK’ya verilen 37 kişilik listede hiçbir sırada yer bulamaması olduğu da öğrenildi. 

‘EN YAKIN ARKADAŞIMA DAHİ TORPİL YAPMADIM’
Pınar Vural’ın 16’ncı sırada olduğunu için rahatsızlık duymasında haklı olduğunu da belirten Çorbacı, “Pınar benim en yakın arkadaşlarımdan birisi liste sıralaması konusunda azda olsa kendisine haksızlık yapılmış olabilir ama ben en yakın arkadaşıma bile listeleri yazarken torpil yapmadım” diye konuştu. – Mert CANTÜRK 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81