'İnşallah bu birlikteliği Alanya’da da yaşatırız!'

MHP Alanya İlçe Başkanı Türkdoğan, MHP ve Ak Parti ittifakıyla ilgili de konuştu.

'İnşallah bu birlikteliği Alanya’da da yaşatırız!'

MHP Alanya İlçe Başkanı Türkdoğan, MHP ve Ak Parti ittifakıyla ilgili de konuştu.

15 Şubat 2018 Perşembe 19:36
'İnşallah bu birlikteliği  Alanya’da da yaşatırız!'

Milli Mutabakat noktasındaki yapılan ittifak görüşmelerinin tamamlanıp gelecek talimatları beklediklerini söyleyen Türkdoğan, “Gerek bizler, gerek AKP’de siyaset yapan arkadaşlarımız Yenikapı ruhuna bağlı kalarak herkes liderinin izinden gitmek kaydıyla inşallah burada da bu birlik ve beraberliği sürdürürüz. Yenikapı ruhunu Alanya’da da yaşatırız” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan dün bir basın açıklaması yaptı. Türkdoğan’ın açıklamasında yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra Alanya Belediye Meclis Üyemiz ve Grup Sözcüsü Mustafa Tuna’da yer aldı. Türkdoğan açıklamasına Alanya Belediye binasının yıkılıp yıkılmayacağı ile ilgili yaşanan tartışmalara açıklık getirerek başladı. Türkdoğan, “Mevcut belediyemizin hizmet binasıyla alakalı ‘bu ucube yıkılsın’ diye bir konu var. Öncelikle buna değinmek istiyorum.  Bilindiği üzere mevcut Alanya Belediye Hizmet Binamız, merhum Alanya Belediye Başkanı Müstakbel Dim Bey tarafında yaptırılmış, dönemin en ünlü mimarı; uluslararası birçok mimar ödülü almış Vedat Dolakay tarafından projesi çizilmiş ve dönemin başbakanı Süleyman Demirel tarafından da açılışı yapılmış olan Alanya’mızın tarihinde önemli yeri olan bir binadır. Bugün itibariyle yapılacak olan Kent Meydanı Projesi henüz devam etmektedir. Yıkılıp yıkılmayacağı da daha netleşmiş değil ama üniversitedeki hocalarımız, mimarlarımız oluşturulacak olan Kent Meydanı ile alakalı Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel ve belediyemizdeki konuyla ilgili birimlerde çalışan arkadaşlarımızla birlikte bir çalışma yapıyorlar. Alanya’mıza yakışan en güzel Kent Meydanı Projesi nasıl olacaksa önümüzdeki günlerde göreceğiz. Dolayısıyla yapılacak olan bu Kent Meydanı Projesi içerisinde bu binanın kalıp kalmayacağı, yıkılıp yıkılmayacağı üniversitedeki hocaların mimarların yapacağı çalışmaların neticesinde ortaya çıkacak. Şayet yıkılmaz ve kalırsa bir dinlenme ve gölgelik alanı, bir florya alanı olarak da değerlendirilebileceği ön görülüyor ama henüz netleşmiş bir şey yok. Yani diyeceğim şu ki ‘bu ucube yıkılsın’ diyen arkadaşlarımıza buradan şunu söylemek istiyorum: Henüz yıkılıp yıkılmayacağı belli değil ve şayet kalırsa da Kent Meydanının içerisinde önemli bir yapı ve önemli bir figür olarak kalacak. Yıkılırsa da yıkılacak zaten.” diyerek konuya açıklık getirdi” dedi. 
‘ÜÇ HİLAL ALANYA KALESİ’NDE DALGALANACAK’
Türkdoğan daha sonra açıklamasına şu sözlerle devam etti: “Yine ayrıca zaman zaman çeşitli vesilelerle basınımızda gündeme gelen; Alanya Belediyesi meclis grubumuzla ve belediye başkanıyla, teşkilatımız arasında bir takım sıkıntılar olduğu yazmakta, bir takım köşe yazıları yer almakta. Ben buradan şunu belirtmek istiyorum. Burada belediye meclis grubu sözcümüz aramızda. Zaman zaman çeşitli vesilelerle teşkilatımızda nöbetçi yönetici sistemi ile çalışmaktayız. Her gün iki tane yönetici arkadaşımız partimizde nöbet tutmaktalar ve haftanın belli günlerinde burada nöbetçi arkadaşlarımız kendi tasarrufları ile sabah kahvaltısı düzenliyorlar. Daha önce farklı meclis üyelerimiz bu kahvaltı programlarına katıldılar. Belediye Başkanımız Sayın Adem Murat Yücel Bey’de bu programa katıldılar. Bu hafta da diğer meclis üyelerimizle bir aradaydık. Önümüzdeki günler de inşallah hep beraber, hepsini toplayıp birlikte bir kahvaltı yapacağız. Bunun altını çizerek belirtmek istiyorum. Alanya Belediye Meclis Grubunda bulunan gerek Belediye Başkanımız gerekse de meclis üyelerimizin tamamı Alanya’mıza, ülkemize, milletimize hizmet noktasında; liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin emrinde hizmetlerine devam etmekteler. Bu doğrultuda da bizler Lider Devlet Bahçeli’nin emirde kayıtsız şartsız, onun tarafından göreve getirilmiş bir teşkilat olarak uyumlu bir şekilde çalışmalarımızı yürütmekteyiz. Bizim beklentimiz ve ölçümüz; Alanya’mıza hizmet, ülkemize hizmet, milletimize hizmet ve Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’ye sadakat. Bu doğrultuda hareket eden bütün meclis üyelerimizle de birlikteliğimiz, uyumlu çalışmamız devam edecek. İnşallah önümüzdeki seçim sürecinde de Alanya’mızın surlarında asılı olan üç hilal bayrağımız dalgalanmaya devam edecek. Bunu da buradan özellikle belirtmek istiyorum.”
‘HASTANE AVSALLAR’A YAPILSIN’
Geçtiğimiz günlerde AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer’in müjdesini verdiği Batı Alanya’ya yapılacak olan 500 yataklı hastane ile ilgili yer önerisinde bulunan Türkdoğan, “Alanya’nın batı mahallelerine hizmet edecek bir bölge hastanesi söz konusu. Biz MHP olarak gerek şehir merkezine yakınlık, gerek nüfus yapısı itibari ile bu hastanenin Avsallar’a yapılmasının uygun olacağını düşünüyoruz. Konaklı vesaire de şehir merkezine bir noktada yakın ama Avsallar hem Alanya’nın batısına hizmet edecek bir noktadadır. İnşallah bu yapılacak olan hastanemiz Avsallar Mahallemizde yapılırsa isabetli olur diye düşünüyoruz” şeklinde konuştu.
‘GELECEK OLAN TALİMATLARI BEKLİYORUZ’
MHP ve Ak Parti arasında yapılacak olan ittifak ile ilgili de konuşan Başkan Türkdoğan, “Bizler liderimiz ve Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin talimatları doğrultusunda önümüzdeki günlerde son şeklini alacak olan, ülkemizin ve milletimizin bekası için Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kayıtsız şartsız sonsuza dek var olması için oluşturulan Milli Mutabakat noktasındaki MHP ve AKP arasında yapılan ittifak görüşmelerinin tamamlanmasını ve oradan alacağımız talimatları bekliyoruz. Dolayısıyla da gerek başkentimiz Ankara’da Genel Başkanımız Devlet Bahçeli ile Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan arasındaki birlikteliği, gerek Türkiye’nin her yerinde var olan bu birlik ve beraberliği umut ediyoruz, aynı şekilde yansımalarını Alanya’mızda da sorumluluk sahibi siyasetçiler olarak yaparız. Gerek bizler, gerek AKP’de siyaset yapan arkadaşlarımız Yenikapı ruhuna bağlı kalarak herkes liderinin izinden gitmek kaydıyla inşallah burada da sürdürürüz. Yenikapı ruhunu burada da yaşatırız” dedi. 

Türkdoğan'a teşekkür belgesi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan'a teşekkür belgesi verildi. İlçe başkanlığı görevi öncesinde 10 yıl Alanya Ülkü Ocakları Başkanı olarak görev yapan Mustafa Türkdoğan, dün Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz imzalı teşekkür belgesini Alanya Ülkü Ocakları Başkanı Abil Gündoğdu'nun elinden aldı. Bugüne kadar ülkü ocaklarına verdiği hizmetler karşında verilen teşekkür belgesini büyük bir gurur ve sevinçle alan Türkdoğan, "Alanya’mızda gururla ve şerefle 10 yıl başkanlık görevin yerine getirmeye çalıştığım ülkü ocaklarımızın Genel Başkanı Sayın Olcay Kılavuz imzalı teşekkür belgesini Alanya Ülkü Ocakları Başkanımız Abil Gündoğdu'nun elinden aldım. Şahsıma bu onuru layık gören Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Olcay Kılavuz Bey'e en kalbi duygularla şükranlarımı sunuyorum. Ülkücüyüm, ocaklıyım, Başbuğumun izinde, liderimin emrindeyim." dedi.

Son Güncelleme: 15.02.2018 19:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81