‘İl için gece gündüz çalışacağız’

MHP Mahmutlar Mahalle Teşkilatı üyeleri ‘Alanya İl Olsun’ kampanyası için kapı kapı dolaşarak imza topladı.

‘İl için gece gündüz çalışacağız’

MHP Mahmutlar Mahalle Teşkilatı üyeleri ‘Alanya İl Olsun’ kampanyası için kapı kapı dolaşarak imza topladı.

09 Ocak 2018 Salı 18:08
‘İl için gece gündüz çalışacağız’


MİLLİYETÇİ Hareket Partisi (MHP) Mahmutlar Mahalle yöneticilerinden Hasan Değirmenci Mahmutlar’da esnafları dolaşarak, ‘Alanya İl olsun’ kampanyası için imza topladı. Mahmutlar halkından takdir alan Değirmenci, “Alanya’nın İl olması için gece gündüz çalışacağız” dedi.

DEĞİRMENCİ; “HEDEFİMİZ YÜZ BİN İMZA”
Açıklama yapan MHP Mahmutlar Mahalle Teşkilatı Yönetim Kurulu üyesi Hasan Değirmenci, “Alanya İl Olsun” kampanyasını Alanya İlçe Başkanımız Mustafa Türkdoğan önderliğinde başlamış ve Alanya Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel’in imzası ile start verilmiştir. Mahmutlar MHP Teşkilatı olarak kampanyaya destek veriyoruz. Alanya olarak hedefimiz 100 bin imzadır. Bu hedefi yakalamak için halkımızın ayağına kadar giderek desteklerini alıyoruz. Çok şükür halkımız kampanyaya çok duyarlı. İmzalar toplandıktan sonra İlçe teşkilatımız tarafından önce MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ ardından TBMM’ye gönderilecek ve MHP’li milletvekillerinin önerisiyle meclis gündemine getirilecek. 2019 seçimlerine kadar Alanya’nın il olacağına inanıyoruz” dedi.
 

Anahtar Kelimeler:
AlanyaMHPİlİmzaToplantı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81