‘Her zaman yardıma hazırız’

CHP İlçe Başkanı Ali Takavut yönetimi ile birlikte tekrar güven tazeleyerek ikinci döneminde de seçimi kazanan ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Şahin’in önceki dönemde de ciddi projeler yaptığını söyleyen Takavut, “Partimiz adına, Alanya’mız ve esnaflarımızın menfaati için her zaman yanındayız, her zaman yardıma hazırız” dedi.

‘Her zaman yardıma hazırız’

CHP İlçe Başkanı Ali Takavut yönetimi ile birlikte tekrar güven tazeleyerek ikinci döneminde de seçimi kazanan ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Şahin’in önceki dönemde de ciddi projeler yaptığını söyleyen Takavut, “Partimiz adına, Alanya’mız ve esnaflarımızın menfaati için her zaman yanındayız, her zaman yardıma hazırız” dedi.

16 Nisan 2018 Pazartesi 20:17
‘Her zaman yardıma hazırız’

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya İlçe Başkanı Ali Takavut ve Yönetim Kurulu üyeleri, 4 Nisan’da gerçekleştirilen seçimde yeniden başkan seçilerek güven tazeleyen ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Ziyaret esnafında konuşan İlçe Başkanı Ali Takavut, “ALTSO Türkiye'nin sayılı ticaret odalarından bir tanesi. Hem üye sayısı bakımından hem de yaptığı yatırımlar bakımından Türkiye'nin önde gelen bir odamız. Tabi ki bu odamızın yaptığı yatırımları ben sayacak değilim. Gerek eğitim alanlarında gerek diğer alanlarda ciddi yatırımlar var bizde görüyoruz. Sayın Mehmet Şahin arkadaşımızın da bundan önceki başkanlığı döneminde yapmış olduğu çalışmaları da yakından izledik. Her zaman birbirimize yardımcı olmuşuzdur. Sağolsun bizlerin yani CHP olarak, parti ayrımı yapmadan her zaman yanımızda oldu. Bizim zaten çok fazla bir isteğimizde olmadı. Odanın bir üyesiyim bende ama kendim adına hiç bir şekilde odaya gelmedim. Kurumsal olarak geldiğimiz zamanda hiç ayrım yapmadan diyordu, "Benim odamın içinde CHP, MHP, AKP, Saadet Partisi gibi her siyasi görüşten üye var. Partili olmayanda var" diye söylemiştir. Tabi ki birinci dönemde yaptığı ciddi çalışmalar ikinci döneminde devam ediyor. Biz o amaçla bir nezaket ziyaretinde bulunduk. Yaptığı çalışmaların daha iyisini yapması için, Alanya'yı özellikle turizm açısından daha ileriye götüreceğini düşünüyorum. Ben başkanıma bu güven tazeleme olayından sonra önümüzdeki 4 yıl için aşarılar diliyorum. Partimiz adına da Alanya’mız ve esnaflarımızın menfaati için her zaman yanındayız, her zaman yardıma hazırız diyorum” dedi. 
‘CHP İLE KOORDİNASYONLU ÇALIŞTIK’

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek Takavut ve Yönetimine teşekkür eden Başkan Şahin, “Her zaman siyasi partilerle olduğu gibi CHP'yle de koordinasyonlu çalıştık. Ne zaman odamızın imkanlarına ihtiyaçları olduysa kurumsal anlamda yardımcı olduk. Hiç bir zaman parti ayırt etmedik bundan sonra da etmeyeceğiz. Çünkü ALTSO gerçekten siyaset üstü bir sivil toplum örgütüdür. Alanya'da da ciddi anlamda ben ALTSO'nun daha çok ivme kazandığını düşünüyorum yaptığımız projelerle birlikte. Tabi ki hedeflerimiz var, yeni projeler var. Her gelen gün yeni ihtiyaçları da yanında getiriyor. Üyelerimiz ve Alanya’mız bizim sorumluluğumuzu daha da arttırdı. Dolayısıyla bunun bilincinde hareket ediyoruz” diye konuştu. 
‘ŞİDDETLE KARŞI ÇIKIYORUZ’
Konuşmasına devam eden Şahin şunları söyledi: “Sayın başkanımızdan önce turizmciler yanımızdaydı. CLK'nın haksız bir işlemi var. Otelcilerden elektrik kullanmadan teminat bedeli istiyor. Bu kesinlikle yanlış bir uygulamadır. Ben Parekende Genel Müdürü Erol Bey'i aradım. Bu uygulamanın doğru olmadığını yukarı ile de gerekirse görüşmesi gerektiğini söyledim. Tabi ki oradan sonuç alamazsak büyük ihtimalle Ankara'ya bir ziyaret gerçekleştireceğiz orada da dile getireceğim. Bu haksız bir uygulamadır turizmcilerimiz için. Siz kullanmadan elektrik parası talep etmeni hiç doğru değil. Bunu kesinlikle şiddetle karşı çıkıyoruz. Bu dönemde biraz önce dediğim gibi en önemlisi her sektörü kucaklamamız da. Sadece siyasi partilerle koordinasyon değil, devlet kurumları ve yerel yönetimlerle de köprü kurduk. Alanya'yla geçiş süresinde Büyükşehirle köprü oluşturduğumuzu düşünüyorum. Bakın yaptığımız tarım ve sanayi ile ilgili projelerimiz hepsi dönüş yaptı bize. Bakkal üyemizin de küçük ölçekli teveccühünü kazandık, 5 yıldızlı otellerinde teveccühünü kazandık. Bu bizim çok önemli. ALTSO sadece bir zümreye hitap etmesini doğru bulmuyordum. Geçmişte olduğu dönemlerde oldu ve biz onun için hedefimiz hep kimseyi ayrıştırmadan birleştiren olmaktı. Biraz önce de dediğim gibi bütün milli ve manevi değerlerimize sahip çıkan bütün siyasi partilerle koordinasyonumuz devam edecek. Bizim amacımız ve misyonumuz her zaman koordinasyon, uzlaşı ve birlik beraberlik içerisinde Alanya’mıza hizmet. Aynı zamanda CHP'nin de desteğini alarak bunu devam ettirmeyi düşünüyoruz.” – Mert CANTÜRK 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81