‘Her şeyin merkezine adaleti yerleştireceğiz’

Saadet Partisi (SP) Alanya İlçe Başkanı Hüseyin Sarıca ülke gündemine ilişkin konuştu.

‘Her şeyin merkezine adaleti yerleştireceğiz’

Saadet Partisi (SP) Alanya İlçe Başkanı Hüseyin Sarıca ülke gündemine ilişkin konuştu.

07 Kasım 2018 Çarşamba 20:58
‘Her şeyin merkezine adaleti yerleştireceğiz’

Sarıca, “Başkanlık sistemi gelirse ülkeye istikrar gelecek demişlerdi. Doğru çıktı. Enflasyon istikrarlı bir şekilde artıyor. Her ay bir rekor kırıyor yüzde 25 vergiler zamlar istikrarlı bir şekilde artıyor.
İşsizlik istikrarlı bir şekilde artıyor. Faiz ödemeleri katlanarak istikrarlı bir şekilde yükseliyor

Çiftçi, esnaf istikrarlı bir şekilde batıyor. İşçi emekli, memur istikrarlı bir şekilde yoksulluk sınırı altına gidiyor. Hepsi istikrarlı bir şekilde ilerliyor. Bugün Türkiye yönetilemiyor. Türkiye’yi yönetecek idarenin bir defa hakkı ve adaleti üstün tutması gerekir. Bunu bütün partiler söylüyor olabilir ama biz Saadet Partisi olarak bunu ispat etmiş bir partiyiz. Geçmişte hem belediyelerde hem de iktidarda ne zaman anahtar bize teslim edilmişse biz milletimizin gönlüne girecek hizmetler yapmışız. İnsanlarımızın yüzünü güldürecek faaliyetler ortaya koymuşuz. Bugün Türkiye’nin gerçek anlamda yönetilmesi ve yaşanabilir bir ülkenin olması arzu ediliyorsa milletimizin mutlaka Saadet Partisi’ne oy vermesi gerekir. Biz her şeyin merkezine adaleti yerleştireceğiz” dedi. – Mert CANTÜRK 
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81