‘Hep birlikte çalışacağız’

Ak Parti İl Teşkilatı’nın düzenlediği İl Danışma Kurulu Toplantısı’nda konuşan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, “Cumhurbaşkanımız Antalya’ya gösterdiği önemi kabinedeki 2 bakan ile gösterdi. Bu teveccühün karşılığını yerel seçimlerde büyükşehir ve ilçe belediyelerini kazanarak teşekkürlerimizi göndereceğiz. Seçim dönemindeki vaatlerimizi gerçekleştirmek için hep birlikte çalışacağız” dedi.

‘Hep birlikte çalışacağız’

Ak Parti İl Teşkilatı’nın düzenlediği İl Danışma Kurulu Toplantısı’nda konuşan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, “Cumhurbaşkanımız Antalya’ya gösterdiği önemi kabinedeki 2 bakan ile gösterdi. Bu teveccühün karşılığını yerel seçimlerde büyükşehir ve ilçe belediyelerini kazanarak teşekkürlerimizi göndereceğiz. Seçim dönemindeki vaatlerimizi gerçekleştirmek için hep birlikte çalışacağız” dedi.

15 Temmuz 2018 Pazar 20:41
‘Hep birlikte çalışacağız’


Adalet ve Kalkınma Partisi Antalya İl Teşkilatı, Temmuz Ayı Olağan İl Danışma Toplantısını Antalya Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdi. Toplantıya Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Ak Parti Antalya Milletvekilleri, aralarında Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu’nun da bulunduğu 19 ilçenin ilçe başkanının yanı sıra partililer katıldı. Burada konuşan Bakan Çavuşoğlu, Antalya’nın ikinci bakanının Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy olduğunu söyledi. Teşekkür etmek için bu toplantıyı düzenlediklerini kaydeden Bakan Çavuşoğlu, “Dinlenelim yeter demeden fedakarca çalıştınız. Bu seçimde kaytaran hiç kimseyi görmedim, herkes çalıştı. Başarıyı kutlarken eksiğimizi de görme fırsatını gördük. Yerel seçimlerde de Cumhurbaşkanımıza mahcup olmayacağız, Antalya yine sarıya boyanacak. Yeni dönemde çok fazla etkin çalışacağız. Bu seçimle ilgili tavsiyelerinizi bekliyoruz. Değişmeyen bir şey de birlik beraberliğimizdir. Birlik beraberlik içinde dayanışma içinde çalışacağız. Antalya’da huzur ve mutluluk var” ifadelerine yer verdi. 
"SORUNLARIN ÜSTESİNDEN GELDİK" 
Çavuşoğlu, Türkiye’nin başkanlık sistemine geçerken reformlar yapıldığını kaydederek, "Yeni sisteme kurumlarımız da hazır. Kabinemiz oluştu. 16 kişilik kabine birde başkan yardımcımız var. Zımba gibi zıpkın gibi dinamik çalışkan arkadaşlarımız var. Yapacaklarını bir dosya ile getirmişler. Cumhurbaşkanlığımızın liderliğinde her bakanlığımız sorumluluğunu yerine getirecek. Türkiye’yi hedeflerine hep birlikte ulaştıracağız. 16 yılda seçim kazanmadın, seçim üstüne seçim referandum üzerine referandum, başkanlık seçimini kazandık ama sorunların ve engellerin üstesinden geldik. Şimdi şahlanma vaktidir. 2023 hedefleri derken bir hayal satmadık. Ortaya hedefler koyduk. Bizim hedefimiz vizyonumuzu 2023'le sınırlı değil 2053 vizyonunu ortaya koyduk. 2071 vizyonunu şimdiden dizayn etmeye başladık, yeni nesil içini nasıl doldurulacağının çalışmasını yapsın. Bu seçimde olduğu gibi çok sayıda genç vekilimiz var” diye konuştu. 
"6 VEKİL GİBİ ÇALIŞACAĞIZ" 
Takım çalışmasına önem verdiğinin altını çizen Bakan Çavuşoğlu, “Cumhurbaşkanımızın takdiriyle Dışişleri Bakanlığı görevime devam ettim. Şahsıma güveni ve Antalya’mıza verdiği önem için şükranlarımı sunuyorum. Antalya’ya verdiği önem burada, iki bakan. Bu teveccühün karşılığını yerel seçimlerde büyükşehir ve ilçe belediyelerini kazanarak teşekkürlerimizi göndereceğiz. 5 milletvekili değil, 6 milletvekili gibi çalışacağız. Her zaman bir ve beraber olacağız. Seçim dönemindeki vaatlerimizi gerçekleştirmek için hep birlikte çalışacağız” dedi. 
"TÜRK MİLLETİ KARARINI VERDİ" 

Önümüzdeki süreçte 100 günlük, 6 aylık, 1 yıllık eylem planlarını ortaya koyduklarını dile getiren Çavuşoğlu, “Bakanlık olarak biz de programımızı ortaya koyduk. PKK ile FETÖ ile nasıl mücadele edeceğiz ortaya koyduk. Hangi ülkede seçime yüzde 90 katılım var. Kampanyalar bu kadar özgür ve dinamik. Kazanan da kaybeden de olgunluğunu gösterdi. Size ne oluyor da dışarıdan Türkiye’nin seçimleri ile ilgili karar veriyorsunuz, dizayn etmeye çalışıyorsunuz. Türk milleti kararını verdi. Türkiye’yi hedefine ulaştırmak için gece gündüz çalışacağız” ifadelerine yer verdi. 
“AK PARTİ ANTALYA’DA SİYASETİN LİDERİDİR” 
Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ise, 15 Temmuz’u her sene adeta bir demokrasi bayramı niteliği içinde anacaklarını bildirdi.  Geçtiğimizi günlerde vefat eden Finike eski büyükşehir koordinatörlerinden Necati Bahçeci’yi ve Türk basketbolunun efsane ismi Doğan Hakyemez’i rahmetle anan Türel, “Antalya’da AK Parti siyasetin lokomotifidir. 24 Haziran seçimleri bunu bir kez daha teyit etmiştir. Bu başarı sizlerindir. Antalya’da muhteşem bir seçim çalışması süreci yürüttük. Bakanımızın takım kaptanlığında pire gibi çalıştık. Bu dönemde 10 bin kilometre seçim döneminde biz tüketmişiz. Siz daha fazlasını tüketmişsinizdir. Antalya’da AK Parti artık siyasetin lideridir” ifadelerini kullandı. 
“YEREL SEÇİMDE 20-0 KAZANACAĞIZ” 
“Biz çalışmak zorundayız” diyen Türel, “Biz bir seçim biterken diğer seçimin çalışmalarına hemen başlarız. Türkiye’nin yeniden bir şahlanış dönemi arifesinde farklı bir yol alacağı süreçte mahalli seçimlerin önemi daha da artmıştır o yüzden çok çalışacağız. AK Parti belediyeciliği olmadığında neler yaşandığını 2009-2014 döneminde yaşadık. Cumhurbaşkanımız 19 ilçenin 17’sinde birinci oldu. İki ilçede birinci olmamıza ramak kaldı. 19 ilçede 19, büyükşehirle 20-0 sizlerin gayretiyle kazanacaktır” dedi. 
"DÜŞÜŞÜ DEĞERLENDİRECEĞİZ" 
AK Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse de yine bir tarih yazdıklarını ve yeni bir sisteme geçtiklerini kaydetti.  Yeni sistemde ilk Cumhurbaşkanının Recep Tayyip Erdoğan olduğuna vurgu yapan Köse, "Millet her türlü baskıya rağmen liderine sahip çıktı. Başarılı bir seçim kampanyası yürüttük. Cumhurbaşkanlığı seçimine göre daha az oy aldık, şapkamızı önümüze koyup değerlendireceğiz. Önümüzdeki yerel seçimde elimizden geleni yapacağız. Teşkilatın kıymetini bilelim, burada bir güç enerji var. Hayran olunacak teşkilatımız var" diye konuştu. Bakan Çavuşoğlu daha sonra bir otelde Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla şehit ve gazi yakınları için verilen yemeğe katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81