'Hedefe ortak yürüyoruz'

İYİ Parti İlçe Başkanı Apaydın ile Belediye Başkan Adayı Sönmez, CHP İlçe Teşkilatı'nı ziyaret etti. Ziyarette konuşan CHP İlçe Başkanı Çorbacı ittifakının Alanya'da kesinleştiği ve genel merkezden gelecek resmi yazıyı beklediklerini belirtirken, Apaydın ise "Hedefe ortak yürüyoruz" dedi.

'Hedefe ortak yürüyoruz'

İYİ Parti İlçe Başkanı Apaydın ile Belediye Başkan Adayı Sönmez, CHP İlçe Teşkilatı'nı ziyaret etti. Ziyarette konuşan CHP İlçe Başkanı Çorbacı ittifakının Alanya'da kesinleştiği ve genel merkezden gelecek resmi yazıyı beklediklerini belirtirken, Apaydın ise "Hedefe ortak yürüyoruz" dedi.

09 Ocak 2019 Çarşamba 22:26
'Hedefe ortak yürüyoruz'

İYİ Parti Alanya İlçe  Başkanı Yücel Apaydın ve İYİ Parti Alanya Belediye Başkan Adayı Abdullah Sönmez, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya İlçe Teşkilatı'nı ziyaret etti. Ziyarette konuşan CHP İlçe Başkanı Sefa Çorbacı, "Bugün hem toplantıdan önce hem de devamlı istişare halinde olduğumuz İYİ Parti İlçe Başkanı Yücel Apaydın ile yönetimi ve İYİ Parti Alanya Belediye Başkan Adayı Abdullah Sönmez ilçe teşkilatımızı ziyarete geldi. Bu nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.
‘UYUMLU BİR ÇALIŞMA YAPIYORUZ’

Alanya İYİ Parti İlçe Teşkilatı'nın kurulduğu günden bu yana CHP İlçe Başkanı Sefa Çorbacı ile uyumlu bir çalışma başlattıklarını belirten İYİ Parti İlçe Başkanı Apaydın, "Oluşturduğumuz ortak akılla, ortak hedefe yürüyoruz. Hedef 31 Mart 2019 Alanya Belediyesi Başkanlığı, inşallah kazanacağız, başaracağız. Başkanıma misafir severliğinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi. İttifak Adayı Sönmez ise, "Yerel seçimlere birlikte girme kararı genel merkezlerimiz tarafından alındı. İnşallah önümüzdeki süreçte bir seçim yapacağız, Alanya'mıza hayırlı olur. Sefa başkanımıza da bizi ağırladığı için teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.
'ALANYA'DA İTTİFAK TAMAM'
Alanya'da ittifakın kesinleştiğini ve genel merkezden resmi bir yazı beklediklerini belirten CHP İlçe Başkanı Çorbacı, "Büyükşehirde ittifak tamam, resmi yazı geldi. İlçelerin de bir kısmını biz açıkladık, bir kısmını ise İYİ Parti açıkladı. Alanya'da da ittifak tamam, biz sadece genel merkezimizden resmi bir yazı gelmesini bekliyoruz. Şuanda bir problem gözükmüyor. Türkiye'nin geçtiği durum ortada. Bu görüşmeler biraz uzamış olabilir, basın ve halkımız merak ediyor. Tabi bu kolay bir şey değil. Önümüzde önemli bir yerel seçim var. Evet her zaman bu seçim çok önemli diyoruz ama bu seçim gerçekten çok önemli. Bir hata, yanlışlık yapmak istemiyoruz. Genel merkezlerimiz çok ciddi bir şekilde çalışıyor, görüşmeler devam ediyor. 24 Haziran  seçimlerinde Millet İttifakı çok uyumlu bir şekilde çalıştı, aynısını yerel seçimlerinde de göstermek istiyoruz. O yüzden belki biraz gecikmiş olabilir. Ama sanki yarın seçim olacakmış gibi ortak akılla beraber devamlı istişare halindeyiz. Bunu öncelerde de açıkça ifade etmiştim. Biz Mart'ın sonu bahar diyoruz. Allah izin verirse hem Alanya'yı hem büyükşehiri hem de Türkiye'yi kazanmak istiyoruz"  dedi. - Mert CANTÜRK 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81