HEDEF 2019

AK Parti İlçe Başkanı Berberoğlu ve yönetimi, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatı ile 2019 seçimleri için şimdiden çalışmalarını hızlandırdı.

HEDEF 2019

AK Parti İlçe Başkanı Berberoğlu ve yönetimi, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatı ile 2019 seçimleri için şimdiden çalışmalarını hızlandırdı.

14 Haziran 2017 Çarşamba 21:05
HEDEF 2019
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 2019 seçimlerine kadar kapısını çalmadık ev, sıkmadık el, tebessüm etmedik yüz bırakmayacak şekilde çalışmalarımızı sürdürmeliyiz” açıklamasının ardından çalışmalara hız veren Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu, kırsalda ev ziyaretlerine devam etti. Berberoğlu, "Amacımız halkımıza dokunmak, sorunlarına çözüm aramaktır. Vatandaşlarımızın Ak Parti'yi yanlarında hissetmelerini sağlıyoruz" dedi.
 
Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu'nun liderliğindeki AK Parti Alanya Alanya İlçe Teşkilatı, 16 Nisan'daki Yeni Anayasa referandumundan sonra sahadan ayrılmadı. 16 Nisan'daki referandum yorgunluğunu üzerlerinden atmak yerine tam aksine Alanya merkezden, şehre en uzak mahallelerden Karapınar'da seçmene kadar tüm seçmenleri ziyaret eden AK Parti İlçe Yönetimi, Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yaptığı, "2019 seçimlerine kadar kapısını çalmadık ev, sıkmadık el, tebessüm etmedik yüz bırakmayacak şekilde çalışmalarımızı sürdürmeliyiz” açıklamasının ardından çalışmalarını daha da hızlandırdı. 
'AMACIMIZ HALKIMIZA DOKUNMAK'
Dünde Demirtaş ve Gümüşkavak mahallelerinde vatandaşları evlerinde ziyaret eden İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu ve Yönetim kurulu üyeleri vatandaşların sorun ve taleplerini yerinde dinledi. Amaçlarının vatandaşlarla birlikte olmak olduğunu söyleyen Başkan Berberoğlu, "Sayın Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi bizler Ak Parti teşkilatları olarak 2019 seçimlerine kadar kapısını çalmadık ev, sıkmadık el, tebessüm etmedik yüz bırakmayacak şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Amacımız halkımıza dokunmak, dertlerini dinlemek, sorunlarına çözüm aramaktır. Ziyaretlerimiz sadece seçim  zamanları değil her zaman yapıyoruz. Vatandaşlarımızın Ak Parti'yi sürekli yanlarında hissetmelerini sağlıyoruz" dedi. - Mert CANTÜRK
 
Son Güncelleme: 14.06.2017 21:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81