‘Hatasını anlayan gelebilir!’

Antalya Milletvekili Ahmet Selim Yurdakul, Antalya'nın Kumluca ilçesinde partililerle bir araya geldi.

‘Hatasını anlayan gelebilir!’

Antalya Milletvekili Ahmet Selim Yurdakul, Antalya'nın Kumluca ilçesinde partililerle bir araya geldi.

02 Nisan 2018 Pazartesi 20:19
‘Hatasını anlayan gelebilir!’

Yurdakul, “Biliyorsunuz son zamanlarda ülkemiz iç ve dış tehditler yaşamıştır. Partimiz ülkemizin geleceği ve bekası için birlik ve beraberlik için elinde geleni yapmaktadır. Önce Elbabve Cerablus operasyonları, ardından da Afrin operasyonu başarı ile tamamlandı. Oralardaki tehlikeler ortadan kaldırıldı. Daha sonra da Menbiç, Fırat’ın doğusu, Sincar ve Kandil'deki tehlike de ortadan kaldırılacaktır. Oralardan ülkemize yapılacak saldırılar ortadan kaldırılmak için TSK başta olmak üzere birlik ve beraberlik için mücadeleye devam edilecektir. Başka çare de kalmamıştır. Bize düşen birlik ve beraberlik içinde olmak ve ülkemiz için sonuna kadar mücadele etmek düşüyor. Bu teröristler hem yurt dışında hem de yurt içinde tükenmemiştir” diye konuştu. 

MHP’DEN AYRILANLARA ÇAĞRI 
Partililerden daha çok çalışmalarını isteyen Yurdakul, “Yerel seçimler genel seçimlerin göstergesi olacak. Yerel seçimlerde başarı gösterirsek genel seçimlere başarımız katlanarak gidecek. 1 Kasım seçimlerinden sonra partimiz üzerinde bazı oyunlar, tuzaklar, partimizi parçalama girişimleri oluştu. Liderimizin tecrübesi, bilgisi ve öngörüsü sayesinde bu oyunlar bozuldu. MHP bu oyunlardan daha da güçlenerek ortaya çıktı. Bu süreç içerisinde çeşitli nedenlerle o rüzgara kapılmış, aklı çelinmiş kardeşlerimiz, arkadaşlarımız, büyüklerimiz vardır. Bu süreç içerisinde hatasını anlayan, bu hatadan dönen, vatanının bölünmez bütünlüğünü savunan, davasının, liderinin yanında olan iyi niyetli kardeşlerimizi içimize tekrar alacağız. Onlara karşı herhangi bir kin tutmak, ayrı bir yere oturtmak bizim yapacağımız nokta değil. Bazen insanlar iyi niyetle bilmeden çeşitli yanılmalara varabilirler. Hatasını anlayıp geri dönen kardeşlerimize kapılarımızı açıp yardımcı olacağız. Ancak kendisini davasının üstünde gören, davasına ve liderine hakaretler yağdıran, vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğünü, yüce Türk milletinin bölünmez bütünlüğünü önemsememiş olanların partimizde yeri yoktur” dedi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81