Guzyaka’dan örnek davranış

AK Parti Alanya İlçe Gençlik Kolları'nda bir dönem aktif siyaset yapan Ahmet Guzyaka, yerel seçimler öncesi örnek davranış gösterdi.

Guzyaka’dan örnek davranış

AK Parti Alanya İlçe Gençlik Kolları'nda bir dönem aktif siyaset yapan Ahmet Guzyaka, yerel seçimler öncesi örnek davranış gösterdi.

26 Mart 2019 Salı 22:03
Guzyaka’dan örnek davranış

 Sosyal medya hesabından Alanya Belediye Başkan Adaylarının tümüne başarılar dileyen Guzyaka, "31 Mart Yerel Seçimlerinin sonuna doğru yaklaşırken, bir kez daha Alanya siyaseti bütün Türkiye’ye örnek bir seçim geçiriyor. Kavgaların değil projelerin yarıştığı, tartışmaların değil samimiyetin konuştuğu, tek gayelerinin Alanya’ya hizmet etmek olduğunu belirterek 31 Mart seçimlerine çalışarak hazırlanan birbirinden değerli bütün adaylarımıza, biz gençlere böylesine örnek bir seçim çalışması gösterdikleri için ayrı ayrı teşekkürü bir borç biliyorum. Bu vesileyle ben Ahmet Guzyaka olarak değerli büyüğüm Alanya Belediye Başkanımız ve Başkan Adayımız olan Adem Murat Yücel'e, değerli büyüğüm, ağabeyim Alanya Belediye Başkan Adayı Abdullah Sönmez’e, Alanya Belediye Başkan Adayı sevgili abim Alaattin Çakır’a ve Alanya siyasetine ayrı bir renk katan Bağımsız Rus Adayımız Anastasia Petrova Çetinkaya Hanımefendiye, Alanya’ya hizmet sevdası, hizmet aşkı için çıkmış oldukları bu yolda başarılar dilerim. Her zaman dediğimiz gibi amacımız kişilerin değil Alanya’nın kazanması" dedi.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81