Gündoğdu'dan Alanya halkına çağrı

Alanya Ülkü Ocakları Başkanı Abil Gündoğdu, Alanya halkını, geçtiğimiz hafta başlattıkları yardım kampanyasına destek vermeye davet etti.

Gündoğdu'dan Alanya halkına çağrı

Alanya Ülkü Ocakları Başkanı Abil Gündoğdu, Alanya halkını, geçtiğimiz hafta başlattıkları yardım kampanyasına destek vermeye davet etti.

05 Haziran 2017 Pazartesi 19:21
Gündoğdu'dan Alanya halkına çağrı
Vatandaşlardan; hazır gıda kolisi, pirinç, bulgur, makarna, salça, mercimek, kuru fasulye, şeker, sıvı yağ, tuz, zeytin, hurma, tahin helvası, reçel, şehriye, un, konserve gıdalar, çocuk maması, çocuk bezi, çocuk ayakkabısı, çocuk iç giyim, diş fırçası, diş macunu, kahvaltılık çikolata, sabun, şampuan ve ıslak mendil yardımı beklediklerini söyleyen Gündoğdu, "Nakit para yardımı kabul edilmeyecektir. Yardım yapmak isteyen hayırseverlerin Şerif Kaan Şanlıtürk'ün 0 507 538 76 91 ve Burak Kalı'nın 0 554  503 08 36 numaralı telefonlarına ulaşabilirler" dedi. 
'KOMŞUMUZ AÇKEN TOK UYUYAMAYIZ'
11 ayın sultanı Ramazan Ayı'nın başladığını, bu rahmet ve bereket ayında müminler arasında yardımlaşma ve dayanışma ruhunun had safhaya ulaştığını belirten Gündoğdu, açıklamasına şöyle devam etti: "Alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz (sav), 'Komşusu aç iken tok yatan bizden değildir' buyurmaktadır. Coğrafyamızda yaşanan acılar da herkesin malumudur. Doğu Türkistan’dan Bosna’ya kadar uzanan Türk-İslam alemi yangınlar içerisindedir. Hemen yanı başımızda Irak ve Suriye’de görülen dram ise içler açısıdır. Müslüman ve Türk kimliği taşıyan birçok kardeşimiz yaşanan bu kaosta malını ve canını kaybetmiştir. Yaşanan bu mağduriyetlerin giderilmesi ve gelen terör tehdidinin bertaraf edilmesi için Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından 'Fırat Kalkanı Operasyonu' başlatılmış ve kadim yurtlarımızın bir kısmı terörden temizlenmiştir. 
'MİLLETİMİZE BÜYÜK İŞ DÜŞÜYOR'
Operasyonlar sonrası Türkmen kardeşlerimiz başta olmak üzere tüm mazlumlara kucak açılmış, terör örgütlerinden kaçabilen mazlumlar Türk devletinin ve Türk milletinin sinesine sığınmıştır. Milletimizin özünden filizlenen milliyetçi ülkücü hareket, Ülkü Ocakları aracılığıyla bölgedeki mağdur kardeşlerimizi yalnız bırakmamıştır. Düzenlenen yardım kampanyaları ile maddi ve manevi destek sağlanırken, Türk milletinin kardeşlerimizin yanında olduğu gösterilmiştir. Ancak kardeşlerimizin ihtiyaçları halen devam etmekte ve giderek artmaktadır. Burada aziz Türk milletine yine büyük iş düşmektedir. Ramazan-ı Şerif’in manevi atmosferinden ilhamla, aziz Alanya halkını, başlattığımız kampanya ile soydaşlarımıza el uzatmaya davet ediyoruz. Yardım kampanyamız kapsamında, öncelikli ve acil ihtiyaç olan, tarafımızca belirtilenler haricinde ayni ve nakdi yardım kabul edilmeyecektir.Bu vesile ile düzenlediğimiz kampanyalara desteğini esirgemeyen ve bu kutlu mücadelede bizleri yalnız bırakmayan Alanya halkına şimdiden teşekkürlerimizi sunar, yapacakları yardımların kabul olmasını dilerim." - Mert CANTÜRK 
 
 
 
 
Son Güncelleme: 05.06.2017 19:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81