‘Gazipaşa’ya 3 hilali dikeceğiz’

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Antalya İl Başkanı Mustafa Aksoy, temaslarda bulunmak üzere Gazipaşa'ya geldi.

‘Gazipaşa’ya 3 hilali dikeceğiz’

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Antalya İl Başkanı Mustafa Aksoy, temaslarda bulunmak üzere Gazipaşa'ya geldi.

15 Aralık 2017 Cuma 20:50
‘Gazipaşa’ya 3 hilali dikeceğiz’

MHP İlçe Başkanı Numan Terzi ve partililer tarafından karşılanan Aksoy'a MHP 23. Dönem Milletvekili Hüseyin Yıldız ve MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan eşlik etti. Aslen Gazipaşalı olan MHP Antalya İl Başkanı Aksoy, "Diğer ilçelerde olduğu gibi bugünde Gazipaşa'da partili vatandaşlarımızla bir aradayız. Saat 15.00 ile 21.00 arasında bir takım ziyaret ve programlarla, ülküdaşlarımızla istişare edeceğiz. Bunu bütün ilçelerimizde yapıyoruz. MHP İl Teşkilatı olarak, 19 ilçede şuana kadar 443 mahalle muhtarımızı ziyaret ettik. Mahallelerimizde yaşanan sorunların ve isteklerin notlarını alarak ilgililere ilettik. Bu ziyaretlerin dışında, Antalya'da geçtiğimiz hafta sonu Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin katılımıyla belediye başkanları toplantısı yapıldı. MHP 18 Mart 2018'de Büyük Kurultay'ını gerçekleştirecektir. 81 ilde kongrelerini tamamladı ve üst kurul delegelerimiz hazır. Bunun akabinde, partimiz 2019 yerel seçimlerine de hazır olacak. Şimdiden bu yönde çalışmalar ve görüşmelerimizi yürütüyoruz. Biliyorsunuz ki son dönemde gündemimizde bir de Kudüs meselesi var. Kudüs'ün bizim için maneviyatı vardır. Müslüman Türkler için daha önemlidir. MHP, Milli konularda ve terör meselesinde hükümete desteğini devam ettirecektir. Çünkü MHP geçmişten günümüze aynı anlayışın içerisinde olmuştur. Uçlarımızda, sınırlarımızda bir sorun var ise bunun ülkemize sıçramasını bekleyemeyiz. Ülkemizin geleceği açısından önemli olması nedeniyle bu manada hükümete sınırsız destek veriyoruz. Bunu bazı çevreler MHP'nin AKP'ye yanaşan bir siyasi parti olarak algılıyor olabilirler. Bunun netlikle altını çiziyoruz ki AKP başka, CHP başka ve MHP başka bir siyasi partidir. Kendi ilkeleri, ülküleri ve çizgileri vardır" dedi.
‘HEDEFİMİZ GAZİPAŞA BELEDİYESİ’
Gazipaşa'da MHP'nin birlik ve beraberlik içerisinde olduğunu belirten İl Başkanı Aksoy, "Eski ilçe başkanlarımız, ocak başkanlarımız var. Ülkü Ocaklarında da bütün arkadaşlarımız çalışmalarını sürdürüyor. Bunun yanında Ak Parti ve CHP kendilerine hedef koymuştur. MHP'de aynı şekilde hedefe kilitlenmiş bir siyasi partidir. Daha doğrusu siyasetin doğasında siyasetçi 'Biz burayı almayacağız,' yöntemiyle yola çıkmaz. MHP'nde bugüne kadar gönül veren teveccüh gösteren Gazipaşa ile Antalya'daki seçmenlerimiz, vatandaşlarımız bundan sonraki aynı ilgi ve alakayı gösterecektir. Milli, üretken bir belediyecilik anlayışıyla, Gazipaşa burçlarına 3 hilalli bayrağımızı dikeceğiz. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın" diye konuşarak hedeflerinin açık ve net olduğunu ifade etti. 
‘YÜKSEL MUHATTABIM DEĞİL’

MHP'den istifa eden eski ilçe başkanı Mehmet Yüksel'in, 'Partinin kapısı açılmıyor, bir çay bile demlenmiyor' şeklindeki açıklamasına da cevap veren İ Başkanı Aksoy, "MHP'nin kapısı açık ve çayı da her zaman var. MHP öyle tek kişinin elinde olan bir parti değildir. Beyefendi benim muhatap kabul edeceğim birisi de değildir. Ancak bu arkadaşların partisiyle alakalı yarın imam bize ‘Nasıl bilirdiniz?’ diye sorduğunda 'İyi bilirdik' diyeceğiz. Çünkü bunlar gündemi MHP üzerinden yaratıyorlar. Siyasi nezaket şunu gerektirir; siyasi parti kurmuşsanız ve artık başka partinin mensubuysanız, kendi partinizin politikalarıyla, meseleleriyle ilgilenmelisiniz. Sizin MHP ile gönül bağınız kalmamıştır. Bundan sonraki çalışmalarınızı kendisi partiniz üzerinden yapınız" şeklinde konuştu.
‘MİSKET OYUNLARINDA BAŞARILAR DİLERİZ’
Olası erken seçime de hazır olduklarını da belirten İl başkanı Aksoy, "Siyasette 24 saat çok kısa yada çok uzundur. O nedenle bunu erken konuşmak bunu doğru olmaz. Ancak bugünkü tabloya bakıp değerlendirdiğimizde, biz erken seçim görmüyoruz. Vaktinde ve saatinde yapılacak bir yerel seçim olacak. Bütün hemşerilerimiz ve ülküdaşlarımız şunu bilmelilerdir ki, Gazipaşa'da MHP'nin köklü bir mazisi vardır. MHP, barajları sellerle yıka yıka gelen bir partidir. MHP'sinde geçmişte hizmet etmiş büyüklerimiz ve o gün 3 kişi olanlar bugün hala MHP'ndedir. Dolayısıyla öyle 3-5 kişi 'Ben küstüm oynamıyorum' diyerek giderlerse de bizim bunları dert edecek halimiz yok. Onlara misket oynamalarında başarılar dileriz. MHP, Gazipaşa'da 1994 yerel seçimlerinde ilk adayını çıkarmış ve o dönemle birlikte oylarını devamlı şekilde arttırarak devam etmiştir. Bundan sonra da vizyonlu, dürüst, halk tarafından sevilen ve liyakatli ama sadakatli arkadaşlarımızla yola devam edeceğiz. Bizi yarı yolda bırakanlarla bundan sonra işimiz olmaz" diye konuştu.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Fikri kalın 2017-12-18 13:15:23

Üç hilalimi kaldı bitirdiniz gidin akp saflarında durun artık

banner81