'Fedakarlık yapıyoruz'

Millet İttifakı'nın ortaklarından Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ve İYİ Parti'nin fermuar listesinde 1.sıranın kime ait olacağı konuşuluyor.

'Fedakarlık yapıyoruz'

Millet İttifakı'nın ortaklarından Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ve İYİ Parti'nin fermuar listesinde 1.sıranın kime ait olacağı konuşuluyor.

17 Şubat 2019 Pazar 20:41
'Fedakarlık yapıyoruz'

 Düne kadar CHP'nin fermuar listede 1.,3. ve 5. sıra şeklinde kontenjan kullanacağı belirtiliyordu. Kulislere yansıyan son gelişmede 1. sırayı İYİ Parti'nin istediği yönünde oldu. CHP'liler listenin 1'nci sırasında kendilerinin bulunması gerektiğini savunurken, İYİ Parti'nin Alanya'da son seçimde aldığı oyu gerekçe göstererek 1.sırayı istediği konuşuldu. Özellikle CHP tabanında bu tartışmanın daha çok yaşandığı ve ne şekilde aşılacağı merak konusu.
'SORUN YOK'
Yaşanan son durumu değerlendiren CHP İlçe Başkanı Sefa Çorbacı, listede herhangi bir sorun olmadığını belirterek, "Kesinlikle listelerle ilgili bir sorunumuz yok. O 1'nci ben 2'nci diye birşeyde söz konusu olamaz. Zaten bir fermuar liste çıkarıyoruz. Bu sebeple sorun yaşayacak bir durumumuz yok" dedi.

'BİZ FEDAKARLIK YAPIYORUZ'
İYİ Parti İlçe Başkanı Yücel Apaydın ise, "Biz listeyi yaparken hangi partili olduğuna bile bakmıyoruz. Toplumda karşlılığı olan halkın benimsediği isimleri yazacağız. Biz hiç bir konuda partizanlık yapmıyoruz. Biz fedakarlık yapıyoruz zaten yapmaya da devam edeceğiz" dedi.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81