Erdoğan'dan ilk mesaj: Teşkilatlar yenilenecek

Alanya’dan Berberoğlu ve Toklu’nun da oy kullandığı AK Parti 3. Olağanüstü Büyük Kongresi’nde Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeniden genel başkan oldu. AK Parti MKYK listesine Antalya’dan Mustafa Köse girerken, MDK’da Övünç Özkan bu kez liste dışı kaldı. Kongrede konuşan Erdoğan, teşkilatları yenileyecekleri mesajını verdi.

Erdoğan'dan ilk mesaj: Teşkilatlar yenilenecek

Alanya’dan Berberoğlu ve Toklu’nun da oy kullandığı AK Parti 3. Olağanüstü Büyük Kongresi’nde Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeniden genel başkan oldu. AK Parti MKYK listesine Antalya’dan Mustafa Köse girerken, MDK’da Övünç Özkan bu kez liste dışı kaldı. Kongrede konuşan Erdoğan, teşkilatları yenileyecekleri mesajını verdi.

21 Mayıs 2017 Pazar 18:54
Erdoğan'dan ilk mesaj:  Teşkilatlar yenilenecek
3. Olağanüstü Büyük Kongresi, Ankara Arena Spor Salonu’nda gerçekleştirilen AK Parti'de 998 gün sonra 2. Erdoğan dönemi başladı. Partili cumhurbaşkanlığının önünü açan Anayasa’nın referandumda kabul edilmesinin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti 3. Olağanüstü Büyük Kongresi'nde, yeniden Genel Başkan oldu. Kongede Alanya’dan AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu ve na AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Toklu da oy kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dönüş kongresinde yaptığı konuşmasında yeni dönemin şifrelerini verdi. Erdoğan “Şimdi hedefimiz inşallah bu yıl sonuna kadar teşkilatlarımızda ciddi bir yenileşmeye gitmektir” dedi. 
GENÇ KADROLAR YER ALACAK 
Erdoğan, 3. Olağan Büyük Kongre'den sonra başlatılacak olan süreçle tüm teşkilatların değiştirileceğini ve 6 aylık süreç içinde teşkilatlardaki çalışmaların sona ereceğini belirtti. Erdoğan "Şimdi hedefimiz inşallah bu yıl sonuna kadar teşkilatlarımızda ciddi bir yenileşmeye gitmektir. İnşallah bu olağanüstü büyük kongreyle beraber il, ilçe, belde teşkilatlarımızda süratle yenilenmeye gideceğiz. Ardından 6 aylık yol haritasını halkımızla paylaşacağız. 18-25 aralığındaki genç kadroların bugün nasıl ki, bu listede yer alıyorsa inşallah il, ilçe, belde teşkilatlarında 18-25 aralığındaki gençlerimizin yer almasını istiyorum” diye konuştu. 
MKYK’YA ANTALYA’DAN KÖSE GİRDİ
AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu, AK Parti 3. Olağanüstü Büyük Kongresiyle belirlendi. Merkez Karar Yönetim Kurulu, Merkez Disiplin Kurulu, Parti İçi Demokrasi Hakem Kurulu, Siyasi Erdem ve Etik Kurulu üyeleri de belli oldu. MKYK’da Antalya’dan Milletvekili Mustafa Köse de yer aldı. 
Binali Yıldırım, Abdülhamit Gül, Ahmet Sorgun, Ali Aydınlıoğlu, Asuman Erdoğan, Bekir Bozdağ, Berat Albayrak, Burhan Kuzu, Bülent Karakuş, Cahit Özkan, Cevdet Yılmaz, Çiğdem Karaaslan, Efkan Ala, Erol Kaya, Ethem Sancak, Fatih Şahin, Fevzi Şanverdi, Hacı Ahmet Özdemir, Hamza Dağ, Harun Karacan, Hatice Kübra Öztürk, Hayati Yazıcı, İbrahim Halil Yıldız, İsa Sinan Göktaş, E. Emrah Karayel, Jülide Sarıeroğlu, Mahir Ünal, Markar Esayan, Mehmet Emin Yılmaz, Mehmet Mehdi Eker, Mehmet Muş, Murat Baybatur, Mustafa Ataş, Mustafa Köse, 
Mustafa Savaş, Mustafa Şentop, Mustafa Yel, Nurettin Canikli, Öznur Çalık, Ravza Kavakçı Kan, Recep Uncuoğlu, Rumeysa Kadak, Süleyman Soylu, Tamer Dağlı, Vedat Demiröz, Yasemin Atasever, Zeki Aygün, Zelkif Kazdal, Zeyid Aslan, Zeynep Alkış
ÖVÜNÇ ÖZKAN LİSTE DIŞI KALDI 
2015 genel seçimleri için aday adayı olan ancak listede yer bulumayan Övünç Özkan, Merkez Disiplin Kurulu’nun yeni listede yer almadı. Liste şu isimlerden oluştu:Ali Özkaya, Hüseyin Özbakır, Ayhan Sefer Üstün, Serkan Bayram, Kerem Ali Sürekli, Murat Alparslan, Murat Göktürk, Taha Ayhan, Sabri Öztürk, Serap Yahşi Yaşar, Zeynep Yıldız
Son Güncelleme: 21.05.2017 18:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81