'Davamızın peşinden omuz omuza gideceğiz'

Ak Parti İlçe Teşkilatı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun katılımıyla Vefa İftarı düzenledi. Ak Parti’nin kurulduğu dönemden itibaren partide görev yapan İlçe Başkanları ve yöneticilerin katıldığı toplantıda konuşan Bakan Çavuşoğlu, “Mevkiler makamlar gelip geçicidir ama dava geçici değildir. Davanın peşinden uzun ince yolculukta el ele omuz omuza gideceğiz” dedi.

'Davamızın peşinden omuz omuza gideceğiz'

Ak Parti İlçe Teşkilatı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun katılımıyla Vefa İftarı düzenledi. Ak Parti’nin kurulduğu dönemden itibaren partide görev yapan İlçe Başkanları ve yöneticilerin katıldığı toplantıda konuşan Bakan Çavuşoğlu, “Mevkiler makamlar gelip geçicidir ama dava geçici değildir. Davanın peşinden uzun ince yolculukta el ele omuz omuza gideceğiz” dedi.

13 Haziran 2018 Çarşamba 23:03
'Davamızın peşinden  omuz omuza gideceğiz'

Alanya’da iki gün boyunca önemli temaslarda bulunan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, önceki gün Alanya’daki temaslarının ardından Club Olive Garden’da düzenlenen Vefa İftarı’na katıldı. Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu ve ekibi tarafından düzenlenen programa bugüne dek Ak Parti’de ilçe başkanlığı görevlerinde bulunan Mustafa Görgülü, Ahmet Çetinbaba, Kemal Kaçmaz, Mehmet Şahin, Hüseyin Güney ve Mustafa Berberoğlu da katıldı. İzdiham yaşanan iftar davetinin olduğu alana alkışlar arasında giren Bakan Çavuşoğlu, partililerle tek tek selamlaştı.
‘ALANYA HALKI HİZMETİN KARŞILIĞINI VERİR’
Burada ilk konuşmayı Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu yaptı. Toklu, 2001’den günümüze görev yapan tüm ilçe başkanlarına teşekkür etti. Alanya’dan güçlü bir destek beklediklerini söyleyen Toklu, “Ak Parti iktidarının Alanya için yaptığı hizmetler ortada. Alanya’nın gururu Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu’nun hizmetleri ortada. Alanya halkı bu hizmetlerin karşılığını her zaman olduğu yine sandıkta verecektir” dedi. 
‘MAKAMLAR GEÇİCİ, DAVA KALICIDIR’
Toklu’nun ardından konuşma kürsüsüne davet edilen Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ise, "Mevkiler makamlar gelip geçicidir ama dava geçici değildir. Davanın peşinden uzun ince yolculukta el ele omuz omuza gideceğiz” dedi. Ak Parti ailesinin gittikçe büyüdüğünü ve oylarının arttığını söyleyen Bakan Çavuşoğlu, 24 Haziran'da yapılacak seçimin Türkiye'nin en kritik seçimi olduğunu dile getirdi. Bakan Çavuşoğlu, "Aday adayı olmayan arkadaşlarımız aday olamadılar ama ‘biz dava adamıyız’ dediler. Bu işler nasip kısmet işidir. Buna inanırız. Rabbim bizlere hayırlısını versin. Mevkiler makamlar gelip geçicidir, dava geçici değildir. Davanın peşinden uzun ince yolculukta el ele omuz omuza gideceğiz” diye konuştu. 

‘FİTNEYE İZİN VERMEDİK!’
Siyasette fitnenin çok olduğunu, hele küçük şehirlerde daha çok olduğunu söyleyen Bakan Çavuşoğlu, “Ama biz buna izin vermedik, vermememiz gerekiyor. Bir girerse Allah korusun, kurdun ağacı kemirdiği gibi kurutur. O yüzden birliğimizi beraberliğimizi devam ettirmeliyiz” şeklinde konuştu. 24 Haziran seçimlerinin Türkiye'nin geleceğini belirleyeceğini söyleyen Bakan Çavuşoğlu, “24 Haziran’da Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en önemli seçimini yapacağız. Cumhurbaşkanımız ilk defa bir seçim için 'En önemli seçim' dedi. Yani 2 asır sonramızı belirleyen bir seçim. 1950'de çok partili döneme geçişte bir seçim olmuştu. Rahmetli Menderes'in ilk başbakan olduğu seçim. O da önemliydi ama bu seçim çok daha önemli. Bu, Türkiye'yi hedeflere götürecek seçimdir” diye konuştu.
‘HAKKINIZ VARSA HELAL EDİN’
Bakan Çavuşoğlu, Ak Parti'nin kurulduğu günden bu yana iyi günlerinin çok, kötü günlerinin az olduğunu belirtti. Bu süreçte şahsi meselelerin önemli olmadığını ifade eden Bakan Çavuşoğlu, "Ak Parti kuruldu kuralı sizlerle bir hukukumuz oldu. Bu süreçte bir hatamız veya kusurumuz olduysa, haklarınız varsa helal edin, bizi de affedin” diye konuştu. Bakan Çavuşoğlu daha sonra geçmiş dönemde ilçe başkanlığı görevi yapan isimleri platforma davet etti ve hatıra fotoğrafı çektirdi. 
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81