Cumhur ittifakını yıkacağız

CHP İlçe Başkanı Sefa Çorbacı, hafta sonunda gerçekleştirdikleri danışma kurulu toplantısını değerlendirdi. Çorbacı, “Verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İttifakla ilgili daha henüz resmi bir şey yok. Biz ittifak yokmuş gibi çalışıyoruz. Alanya ve Antalya Belediyesi’ni kazanacağız. Cumhur İttifakını da tüm Türkiye’de yıkacağız” dedi.

Cumhur ittifakını yıkacağız

CHP İlçe Başkanı Sefa Çorbacı, hafta sonunda gerçekleştirdikleri danışma kurulu toplantısını değerlendirdi. Çorbacı, “Verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İttifakla ilgili daha henüz resmi bir şey yok. Biz ittifak yokmuş gibi çalışıyoruz. Alanya ve Antalya Belediyesi’ni kazanacağız. Cumhur İttifakını da tüm Türkiye’de yıkacağız” dedi.

08 Ekim 2018 Pazartesi 21:03
Cumhur ittifakını yıkacağız

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Alanya İlçe Başkanı Sefa Çorbacı, Cumartesi günü gerçekleştirilen Danışma Kurulu’nda yaşananlar ile ilgili açıklamalar bulundu. Fikir alışverişi yaptıklarını ve toplantının verimli geçtiğini ifade eden Çorbacı, “Çok verimli bir toplantı gerçekleştirdiklerini belirten Çorbacı, "Toplantımızda bütün partililerimizin eleştirilerini, fikirlerini, görüşlerini, geçmişte yapmış olduğu hatalarımızın hepsini önümüzdeki yerel seçim sürecinde değerlendireceğiz" dedi. 
‘CUMHUR İTTİFAKINI YIKACAĞIZ’
Aday adayları belli olmadan yapılan mini anketin doğru sonuç vereceğine inanıyor musunuz, bu durum sık sık gerginliklerin yaşandığı partide yeni sıkıntılar doğurur mu? Şeklindeki soruyu da yanıtlayan Çorbacı, Bütün partilerde, kırgınlık, küskünlükler oluyor, sadece bizim partiye özel bir şey değil. Bazı yandaş basınlar bizdeki kırgınlıkları, küskünlükleri özellikle vurguluyor. Bizim şuanda CHP olarak birbirimize küsecek, darılacak, kötü söz söyleyecek durumda değiliz. Çünkü bizim 'Cumhur İttifakı'nı Türkiye genelinde yıkmak istiyoruz. O yüzden Türkiye'nin 81 iline sahip bir partiyiz.  Özelikle İstanbul, Ankara, İzmir'de çıkaracağımız adaylarla ve yapacağımız çalışmalarla bunu Tüm Türkiye'de yıkacağız" Diye konuştu. 

’19 EKİM’E KADAR MÜRAACATLAR YAPILABİLİR’
Yerel seçimlerde adaylık başvuru tarihini açıklayan Çorbacı, "Genel Merkezimizden bir genelde geldi. 19 Ekim 2018 tarihine kadar belediye başkan adayı olmak isteyen, meclis üyesi olmak isteyen, il genel meclis üyesi olmak isteyenler müracaatlarını parti binamıza gelip yapabilirler. Bizde burada detaylı bilgileri kendilerine veririz. Ayrıcı mevcut yönetim kurulu üyeleri de aday olmak istiyorlarsa 12 Ekim 2018 tarihine kadar istifa etmeleri gerekiyor. Biz bütün başvuruları ayın 19'una kadar bekliyoruz. Bizim çok çalışarak  Antalya Büyükşehir'i ve Alanya Belediyesi'ni geri almamız gerekiyor.  Tabi ki insanların ufak, tefek dargınlıkları, küskünlükleri olabilir.  Bunların hepsini toparlayacağız.  Yaptığımız toplantıda da herkes medeni bir şekilde eleştirisini yaptı. Olumlu yönlerimizi de söyleyenler oldu, olumsuz yönlerimizi de söyleyenler oldu" ifadelerini kullandı.
‘İTTİFAK YOKMUŞ GİBİ ÇALIŞIYORUZ’
Yerel seçimde ittifak ihtimaline karşı da değerlendirme yapan CHP İlçe Başkanı Çorbacı, "İttifak konusunda bizim burada kendimizin veya il başkanlığımızın tek başına verebileceği karar değil. Biz hiç ittifak olmayacak gibi çalışıyoruz. Partililerimizde ittifaka ılımlı bakanlar da var, başka taktik söyleyip tek başına çıkmamızı isteyen de var. Ama bu çok fazla bir kesim değil. Burada CHP'liler şunu çok iyi biliyor ki, sonuçta karşımızda 16 yıllık bir Ak Parti iktidarı ve mevcut belediye başkanı MHP'den. Bunların Alanya'da ittifak yapmayacağı konuşuluyor. Açık söylüyorum işimiz kolay değil, ama biz bu farkı kapatacağız. Çıkan sonuçlar da ortada. O yüzden bu şekilde bir 'Danışma Kurulu' yaparak partililerimizin fikirlerini aldık. Biz kenetlenmiş durumdayız. Ak Parti Alanya'da hiç seçim almadı. Adem Murat Yücel'inde  il dönemi ve MHP ilk kez Alanya'da seçim aldı. Onlarında işi kolay değil. Hiç kimse bizi kolay lokma zannetmesin.  Biz ittifak olsa da olmasa da Alanya Belediyesi'ni, özellikle Antalya Büyükşehir Belediyesi'ni kazanacağız" şeklinde konuştu. – Mert CANTÜRK 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81