Coşkun Karadağ adli işlemi başlattı

CHP İlçe Başkanı Karadağ, kendisi adına açılan sahte sosyal medya hesabının ardından hukuki süreci başlattığını söyledi. Partililere yönelik saldırıların başladığını belirten Karadağ, vatandaşlardan sahte hesaplara prim vermemelerini istedi.

Coşkun Karadağ adli işlemi başlattı

CHP İlçe Başkanı Karadağ, kendisi adına açılan sahte sosyal medya hesabının ardından hukuki süreci başlattığını söyledi. Partililere yönelik saldırıların başladığını belirten Karadağ, vatandaşlardan sahte hesaplara prim vermemelerini istedi.

28 Temmuz 2020 Salı 20:15
Coşkun Karadağ adli işlemi başlattı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, makamında açıklamalarda bulundu. Sözlerine ligi beşinci sırada bitiren Alanyaspor’u tebrik ederek başlayan Karadağ, takımın Avrupa’da ilçeyi temsil edeceğine inandığını söyledi.  37. Olağan Genel Kurultay hakkında da değerlendirmelerde bulunan Karadağ, “Genel başkanımız tekrar seçildi. Buradan partimizin, genel başkanımızın yolu açık olsun diyorum. Genel başkanımızın kurultayda yaklaşımı şu oldu. Partimiz ikinci yüzyılı yaşayacak ve bu bir seçim olursa partimiz mutlaka iktidar olacak. İktidar bize çok yaklaştı. 11 büyükşehir belediye başkanımız da kurultaya katıldı. Gerçekten kendilerine ilgi fazlaydı. Bu 11 belediyenin Türkiye’ye dalga gibi yayılarak ülkede CHP’nin bayrağını Millet İttifakı ile birlikte bu işi göğüsleyeceğine kesinlikle inanıyorum. İkinci gün de partimizin yürütme organı sayılan meclislerin seçimleri söz konusuydu. Parti meclisi, seçimlerinde benim de en çok dikkatimi çeken konu pandemi nedeniyle tüm halkımızın ve delegasyonumuzun bu konuya çok dikkat etmeleri oldu. Özellikle maske, hijyen konusunda çok dikkatlilerdi. Parti meclisinde aday olan arkadaşlarımızın birçoğu gençlerdi. 18 yaşın altındaki gencin bile parti meclisine aday olması, kendisini oraya layık görmesi bence gurur verici. Kadın ve gençlerin parti meclisine çok ilgileri vardı. Seçildiler, seçilmediler ama kendilerinin aday oluşu istikbal vaad edici. Seçilen tüm parti meclisindeki arkadaşlarıma başarılar diliyorum. İktidar bizimle diyorum” dedi.

'ADLİ İŞLEMİ BAŞLATTIM'
Geçtiğimiz günlerde kendisi adına sahte Instagram hesabı açılmasının ardından hukuki süreci başlatıp başlatmadığı sorulan Karadağ, “Avukat arkadaşlarıma bu konuda bir görüşme yaptık. Hukuki süreç başladı. Bir sahte hesap. Özellikle bu dikkatimi çekti. Özellikle Alanya’da partili arkadaşlarıma bu saldırı başladı. Ben Facebook ve şahsi hesaplarımdan bunun bir sahte hesap olduğunu söyledim. İnşallah kimsenin canı veya malı yanmamıştır diye düşünüyorum. Aldığım duyumlara göre de sahte hesap üzerinden böyle bir şey olmadı.  Adli işlemleri başlattım. Eğer bulabilirsek yargı gerekli cezayı verecektir. Tüm vatandaşlarımızın bu konuda çok duyarlı olmaları gerekli. Özellikle bu tür sahte hesaplara da prim vermemeli diye düşünüyorum” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81