Çorbacı’dan mitinge davet

CHP Alanya İlçe Başkanı Sefa Çorbacı tüm Alanya halkını bugün Antalya'da gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin katılacağı mitinge davet etti.

Çorbacı’dan mitinge davet

CHP Alanya İlçe Başkanı Sefa Çorbacı tüm Alanya halkını bugün Antalya'da gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin katılacağı mitinge davet etti.

18 Haziran 2018 Pazartesi 22:38
Çorbacı’dan mitinge davet

Cumhuriyet Halk Partisi yönetimi haftanın ilk gününde parti binasında toplantı yaptı. Toplantıya Alanya İlçe Başkanı Sefa Çorbacı önderlik ederken toplantının gündeminde bugün yapılacak olan miting vardı. Antalya'da yapılacak olan mitingle ilgili konuşan Çorbacı, "Önümüzde tarihi bir seçim var 24 Haziran’da. Bununla ilgili çalışmalarımız bilindiği üzere tüm hızıyla devam ediyor. Biliyorsunuz bugün saat 17.30’da halkın Cumhurbaşkanı Sayın Muharrem İnce Alanya’ya geliyor. Bütün Alanya halkını, herkesi Antalya’ya bekliyoruz. Biz CHP Alanya İlçe Örgütü olarak en az 10 otobüsle Antalya’ya gideceğiz. İnanılmaz derecede bir katılım var, inanılmaz derecede bir talep var. İnsanların bir kısmı kendi araçları ile gidecek, buradaki seçim araçları ile de herkesi dolduracağız götüreceğiz. Demirtaş’tan başlayıp, merkezde buluşup, Batı’daki beldelerimizle beraber, buluşup gideceğiz. Merkezde saat 12.00’de belediye binası arkasında buluşacağız. Gazipaşa’da bize katılacak. Demirtaş ve Mahmutlar’da bize katılacak. Hep beraber buradan en az Alanya olarak 10 otobüs Antalya’ya Muharrem İnce’yi karşılamaya ve mitingine katılacağız. Buradan bütün Alanya’da yaşayan yurttaşlarımızı partili partisiz, geçmişte hangi partiye oy verdiği hiç fark etmeden ‘Halkın Cumhurbaşkanı’ mitingine davet ediyoruz. Kayıtlarımız devam ediyor. İnanılmaz derecede talep var. Gitmek isteyen bize yarın sabaha kadar bildirirlerse kendilerine yardımcı olacağız." dedi.
'ALANYA İL OLACAK'

Geçtiğimiz hafta CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Alanya'da düzenlediği mitingle ilgili konuşan Çorbacı, "CHP Genel Merkezi, hem Antalya İl Teşkilatı ile hem Genel Başkan Yardımcımız ile Alanya’ya her zaman önem vermiştir. Bilindiği üzere geçen hafta Sayın Kemal Kılıçdaroğlu Alanya’ya geldi ve iktidar olduğumuz takdirde Alanya’nın mutlaka il yapılacağını söyledi. Kendisi hem basın mensuplarına söyledi hem de toplantılarda söyledi. Buradan Alanya halkına sesleniyorum. 16 yıllık AK Parti iktidarı maalesef Alanya’yı il yapamamıştır. İl yapamadığı gibi mahalle yapmıştır ve Antalya’ya bağlamıştır. Biz bunu kesinlikle kabul etmiyoruz. CHP iktidarında halkın iktidarı kurulacak ve kesinlikle Alanya il olacak. Buradan bütün seçmenlerimize bütün Alanya’da yaşayan hemşerilerimize söz veriyoruz. Sayın genel başkanımız bizzat kendisi söz vermiştir. Bunu da herkesin bilmesini istiyoruz. Sandığa giderken mutlaka bunu düşünmelerini istiyoruz." ifadelerini kullandı.
'VATANDAŞA MADDİ OLARAK BÜYÜK KÜLFET OLUŞTURUYOR'
Çorbacı son olarak vatandaşların bir şikayetinden bahsetti. Yetkilileri göreve davet eden Çorbacı, "Bir konu daha var önümüzde. Bu belki seçim atmosferinden geride kalabilir ama gayet önemli bir konu. Bu konu hakkında da sizleri bilgilendirmek isterim. Değerli Alanyalılar; maalesef Alanya’da trafik lambaları yoğun ve araç sayımız çok fazla. Fakat bir yurttaşımızın aracı Kestel tarafında bağlandığı zaman çekici parası geliyor 100 150 TL kadar. Araç Kestel’de bağlanıyor Konaklı’ya gidiyor. Orya otobüste gitmiyor. Maliyet açısından vatandaşa büyük bir zarar doğuyor. Yetkilileri uyarıyoruz. Bunu en azından Alanya Merkez ve Cikcilli, Oba’da tutsunlar. Araç tabi ki bağlanacak ama bu en azından çok uzağa kaçmasın. Yani Alanya merkezde olursa daha iyi olur bunu da dile getirmek istedik." Dedi. – Mert CANTÜRK 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81