Çorbacı: Her gün sahadayız!

CHP Alanya İlçe Teşkilatı haftalık olağan basın toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda konuşan İlçe Başkanı Sefa Çorbacı, ,” Belediye Başkan adayımız ve ilçe başkanları olarak bizler her gün sahalardayız, vatandaşları dinliyoruz, halkın asli sıkıntılarını, belediyeden beklentilerini ve isteklerini not ediyoruz” dedi.

Çorbacı: Her gün sahadayız!

CHP Alanya İlçe Teşkilatı haftalık olağan basın toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda konuşan İlçe Başkanı Sefa Çorbacı, ,” Belediye Başkan adayımız ve ilçe başkanları olarak bizler her gün sahalardayız, vatandaşları dinliyoruz, halkın asli sıkıntılarını, belediyeden beklentilerini ve isteklerini not ediyoruz” dedi.

30 Ocak 2019 Çarşamba 18:25
Çorbacı: Her gün sahadayız!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya İlçe Teşkilatı haftalık olağan toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda konuşan İlçe Başkanı Sefa Çorbacı ilk olarak Değirmendere Köyü’ndeki izlenimlerini aktardı. Çorbacı, “Konuşmama başlarken özellikle şu konunun altını çizmek istiyorum; Geçtiğimiz hafta arkadaşlarımızla birlikte Alanya’mızın Değirmendere Köyüne, yani Menderes Türel’den sonra ki Değirmendere Mahallesine gittik. Çok değerli gazeteci dostumuz Zeki Demir’in feryadını ve çevreye olan duyarlılığını ve şikayetini yerinde görelim istedik. Orada gördüğümüz manzara inanın içler acısıydı, gencecik ağaçlar dahil komple bir arazi neredeyse sıfır tıraş ediliyor. Zeki Demir günlerdir feryat ediyor ama ne Alanya Belediyesinden ne Büyükşehir Belediyesinden ne de Orman müdürlüğünden “Tık” yok. Orada yaptığımız açıklamada bunun peşini bırakmayacağımızı belirtmiştim. Şimdi sizlerin aracılığıyla tüm yetkili ve “ETKİLİ” şahıs ve kurumlara soruyorum. “Gençleştirme” diye geçiştirdiğiniz ama genç ağaçların kesildiği bu alanla ilgili karanlık birilerinin çıkarı var mı, yok mu? Resmi ağızlardan bu soruya cevap gelene dek her hafta tekrar tekrar soracağız. Biz CHP olarak Alanya’mızın ormanlarında mermer ocağı, taş ocağı istemiyoruz. Daha önce açılan ocakların bıraktığı tahribatı hepimiz gördük. Diyoruz ki efendiler “Ağaca kıymayın, doğaya kıymayın, üç beş kuruş için kentimize ihanet etmeyin, yazıktır günahtır.” Dedi. 
‘TALEPLERİ NOT ALIYORUZ’

Seçim çalışmalarına ilişkin değerlendirmeler yapan Çorbacı, “Değerli arkadaşlar sizlerindi yakın takip ettiği üzere yerel seçim çalışmalarımıza başlamış bulunuyoruz. Belediye Başkan adayımız ve ilçe başkanları olarak bizler her gün sahalardayız, vatandaşları dinliyoruz, halkın asli sıkıntılarını, belediyeden beklentilerini ve isteklerini not ediyoruz.” Diye konuştu.
SÜPRİZ MİSAFİR!
Konuşmasının son kısmında “Şimdi sizlere yeni misafirlerimizi takdim ediyorum.” Diyerek devam eden Çorbacı, Pazar fiyatları üzerinden esprili bir anlatım yaparak, “Bu bay patlıcan. 14 lira. Bu bay domates 6 lira, Bu bay soğan 5 lira, Bu bay patates 5 lira. Bu bay biber 15 lira. Bay fasulye, bay marul, bay pırasa, bay ıspanağı da davet ettik ama cüzdanımız ancak bunları ağırlamaya yetti. Halkı en temel gıdalara uzaktan bakar hale getirenlerin vicdanı daha nelere yetecek merak ediyorum. 17 yıldır devleti yönetenlerin tek gündemi televizyona çıkıp “Bay Kemal” diye bağırmak. Başka işleri güçleri yok, Emeklilerin, işsizlerin, çocuğuna harçlık gönderemeyen velilerin sıkıntılarını onların dilinden asla duyamazsınız. Çarşı Pazar yanıyor, ülkedeki her haneyi elektrik faturaları çarpıyor ama onların dilinden bay Kemal’den başka bir söz çıkmıyor. Ben buradan bir daha hatırlatıyorum, Ey AKP yöneticileri vallahi, billahi ülkeyi siz yönetiyorsunuz, hem de 17 yıldır tek başınıza yönetiyorsunuz. Eğer hala umursamayıp, bu milletin sabrını deniyorsanız, insanların aklıyla alay ediyorsanız.31 Mart’ı bekleyin, çünkü bu halk sizlere öyle bir “bay bay” diyecek ki şaşıracaksınız.” Şeklinde Konuştu. - Mert CANTÜRK 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81