CHP’nin Alanya adayları geride kaldı

Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) 24 Haziran seçimleri öncesinde aday listeleri dün belli oldu.

CHP’nin Alanya adayları geride kaldı

Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) 24 Haziran seçimleri öncesinde aday listeleri dün belli oldu.

21 Mayıs 2018 Pazartesi 21:14
CHP’nin Alanya adayları geride kaldı

Antalya’da, Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, adaylık teklifi götürdüğü eski Genel Başkan ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, liste başı oldu. İkinci sırada ise Genel Başkan Yardımcısı Çetin Osman Budak yer aldı. Mevcut milletvekillerinden Niyazi Nefi Kara, Mustafa Akaydın ve Devrim Kök ise aday listesinde görülmedi.  3'üncü sırada, 2015 seçimlerinde milletvekili adayı olan eski savcı Rafet Zeybek, dördüncü sırada Antalya'nın batı ilçelerinde bilinen Kumlucalı Aydın Özer, beşinci sırada da eski il başkanı Semih Esen yer tuttu. 6'ncı sırada, daha önce vekil adayı olan ve yine sıralaması 6 olan Figen Albuga Çalıkuşu bulunuyor. Listede, “Sevgi Doğan, Nazmi Gündüz, Şengül Yeşildal, Nusret Bayar, Vahap Tuncer, Kemal Bilal Öner, Ali Takavut, Sibel Gezen, Özlem Şahin, İsmail Hakkı Gül” yer alıyor. 
ALANYA ADAYLARININ SIRALAMASI ŞAŞKINLIK YARATTI
Aday listesinde Alanya’dan Şengül Yeşildal’ın 9’ncu, Ali Takavut’un ise 13’ncü olması Alanya’da şaşkınlıkla karşılandı. Bilindiği üzere geçtiğimiz hafta CHP İlçe Başkanı Sefa Çorbacı yaptığı açıklamada Alanya adayının seçilebilecek bir yerden listede olacağını beklediklerini açıklamıştı. 

İŞTE CHP ANTALYA MİLLETVEKİLİ ADAY LİSTESİ
1- Deniz Baykal  
2- Çetin Osman Budak  
3- Rafet Zeybek  
4- Aydın Özer  
5- Semih Esen  
6- Figen Çalıkuşu  

7- Sevgi Doğan  
8- Asım Bozkurt  
9- Şengül Yeşildal  
10- Nusret Bayar  
11- Vahap Tuncer  
12- Kemal Bilal Öner  
13- Ali Takavut  
14- Sibel Gezen  
15- Özlem Şahin  
16- İsmail Hakkı Gül 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81