CHP’li başkanlara yakın takip

31 Mart yerel seçimlerinde 11’i büyükşehir, 10’u il olmak üzere 263 belediye başkanlığı kazanan Cumhuriyet Halk Partisi(CHP), 6 aylık periyotlarla belediye başkanlarının performanslarını değerlendirecek.

CHP’li başkanlara yakın takip

31 Mart yerel seçimlerinde 11’i büyükşehir, 10’u il olmak üzere 263 belediye başkanlığı kazanan Cumhuriyet Halk Partisi(CHP), 6 aylık periyotlarla belediye başkanlarının performanslarını değerlendirecek.

22 Nisan 2019 Pazartesi 20:35
CHP’li başkanlara yakın takip

Antalya'da büyükşehir başta olmak üzere Gazipaşa'nın da aralarında bulunduğu toplam 9 belediyeyi kazanmayı başaran CHP işi sıkı tutuyor. CHP’nin yerel yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, partinin bundan sonraki yol haritasını anlattı. “Yeni seçilen belediye başkanlarımız bir mevcut durum değerlendirmesi yapsın, biz de toplantılarla bu sürece takip edeceğiz.” diyen Torun, tüm belediye başkanlarının çalışmalarını yakından takip edeceklerini söyledi. Seyit Torun, “Mutlaka 6 aylık süreçlerde belediye başkanlarımızın performanslarını değerlendireceğiz, sonucu kendileriyle de paylaşacağız. Artık vatandaşlarımızın bize gösterdiği teveccühe layık olabilmek için biz de bütün gücümüzle sorunların çözümüne odaklanacağız. Vatandaşımızın hizmetinde olacağız. Artık bu anlamda dönem, hizmet dönemidir” diye konuştu.

10 TEMEL İLKEMİZ VAR
Genel Merkez olarak belediye başkanları için 10 temel ilke belirlediklerini ifade eden Torun, bu 10 ilke içerisinde ulaşımın dini ve milli bayramlarda ücretsiz olması, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde kadın çalışanlara izin verilmesi, tüm belediyelerde asgari ücretin 1 Ocak 2019’dan geçerli olmak üzere 2 bin 200 lira olması gibi maddeler bulunduğunu hatırlattı. Torun, “Bu 10 ilkeyi çerçeveletip tüm belediye başkanlarımıza vereceğiz ve onlar o ilkelerden asla sapmayacaklar. Bundan sonra biz de her anlamda gerek siyasi, gerek idari her anlamda kendilerine katkımızı sunacağız” açıklamasında bulundu. Cuma günü CHP’li büyükşehir belediye başkanlarıyla bir araya gelip bir durum değerlendirmesini yapacaklarını bildiren Torun, ilerleyen günlerde ise tüm belediye başkanlarının katılacağı bir toplantı gerçekleştireceklerini söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81