CHP’den ‘Hedef 2019’ çalıştayı

CHP Antalya İl Teşkilatı, 2 gün süren ‘Hedef 2019’ çalıştayını gerçekleştirdi. Yoğun katılımın olduğu çalıştaya Alanya İlçe Teşkilatı da eksiksiz katıldı.

CHP’den ‘Hedef 2019’ çalıştayı

CHP Antalya İl Teşkilatı, 2 gün süren ‘Hedef 2019’ çalıştayını gerçekleştirdi. Yoğun katılımın olduğu çalıştaya Alanya İlçe Teşkilatı da eksiksiz katıldı.

25 Şubat 2018 Pazar 21:38
CHP’den ‘Hedef 2019’ çalıştayı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya İl Başkanı Ahmet Kumbul’un çağrısı ile CHP Genel Başkan Yardımcısı Çetin Osman Budak, İl Disiplin Kurulu Başkan ve yönetic İlçe Başkanları, Milletvekilleri, İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Başkanları, Meclis Üyeleri ile birlikte ‘Hedef 2019 Antalya Çalıştayı’ toplandı.
‘ALANYA’DAN YOĞUN KATILIM’
Çalıştaya Alanya’dan da CHP İlçe Başkanı Ali Takavut, İlçe Başkan Yardımcıları Mehmet Okyanus, Filiz Şahin, Perihan Tığlı ile Kadın Kolları Başkanı Şaduman Tığlı, Gençlik Kolları Başkanı Çağdaş Erdem, Meclis Üyeleri Erkan Demirci ve Mustafa Aras katıldı. 
’19 İLÇEYİ ALABİLECEK DURUMDAYIZ’

Çalıştayda konuşan CHP İl Başkanı Ahmet Kumbul,” Ülkemizin içinde olduğu bu karanlık tabloyu aydınlığa kavuşturacak olan bizleriz. Bizim mücadelemiz artık çok daha önemli, çok daha kıymetli.  Karşı karşıya olduğumuz büyük sorumluluk ve görevin bilincindeyiz. Bugün devletimizin ve milletimizin CHP iktidarına her zamankinden fazla ihtiyacı var.  2019’un ne kadar önemli olduğunu hepimiz biliyoruz. 2019 da Cumhurbaşkanlığı seçimini kazanmak için, AKP’yi önce yerel seçimlerde sandıkta bozguna uğratmamız gerektiğini, biliyoruz. Biz Büyükşehir Belediyesini yeniden alacağız. Ama yetmez, 19 ilçemizin çoğunu alabilecek durumda olduğumuzu görüyorum. Yeter ki bir olalım, yeter ki, işte bugün burada olduğumuz gibi omuz omuza olalım. Bizim karşımızda hiç bir kuvvet duramaz” dedi. 
Kumbul, “Son olarak AKP-MHP ortaklığında hazırlanan 26 maddelik ‘ittifak kanun teklifi’ne değinmek istiyorum. 21 Şubat’ta Meclis başkanlığına sunuldu. Kanunun partilerin ittifakının önünü açmak amacıyla hazırlandığı söylense de önemli ölçüde Seçim Kanunu’nda da değişiklikler içeriyor. Bu yasa ile artık ne sandığa giren oylar demokratik sayılabilir, ne de oradan çıkacak sonuç demokratik kabul edilebilir! Bu ittifak seçim kanunu, MHP’yi barajdan kurtarma kanunu olduğu gibi AKP’yi de parlamentoda çoğunluğa oturtma kanunudur. Partimiz dün, seçim barajının kaldırılması için bir kanun teklifi verdi. MHP bu tasarıyı desteklesin. Böylece %10 barajını aşması için AKP’nin uygunsuz tekliflerine maruz kalmamış olur. Bu kanun teklifine tüm gücümüzle direneceğiz. Ama ne yaparsanız yapın % 50 +1 i bulamayacaksınız. Baskılarınız da, yıldırma politikalarınız da, tehditleriniz de geri tepecek. Her karanlık gecenin sabahı olduğu gibi, CHP öncülüğünde bu karanlığı yırtıp, aydınlık günlere ulaşacağız. Bu gidişe DUR diyecek olan, ulusal kurtuluş savaşımızdaki Kuvvai Milliye ruhu, CHP çatısı altında ve çok geniş kitleler nezdinde dipdiri ayaktadır. Bu ruhu tekrar örgütleyeceğiz” diye konuştu.
‘GÜZEL SONUÇLAR ALACAĞIZ’
Antalya’da gerçekleştirilen 2 günlük çalıştay programını değerlendiren CHP Alanya İlçe Başkanı Ali Takavut, “CHP Antalya il başkanımız Sayın Ahmet Kumbul ve yönetim kurulunu, Hedef 2019 Antalya çalıştayında partilileri buluşturduğu ve düşüncelerini alarak geleceğe ışık tutması anlamında katkılarından dolayı teşekkür ederiz. Çok verimli bir çalıştay oldu. CHP Alanya İlçe Teşkilatı olarak 2019’un bilinciyle çalışmalarımızı sürdürüp hem Alanya’mızda, hem Antalya’mızda, hem de Türkiye’de güzel sonuçlar alacağız” diye konuştu. – Mert CANTÜRK 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81