CHP’den anlamlı yardım

24 Haziran seçim çalışmaları için Alanya’ya gelen Muratpaşa'nın CHP'li Belediye Başkanı Ümit Uysal, Bayır Mahallesi’nde yaşayan engelli bir vatandaşa elektrikli sandalyesini İlçe Teşkilatı önünde teslim etti.

CHP’den anlamlı yardım

24 Haziran seçim çalışmaları için Alanya’ya gelen Muratpaşa'nın CHP'li Belediye Başkanı Ümit Uysal, Bayır Mahallesi’nde yaşayan engelli bir vatandaşa elektrikli sandalyesini İlçe Teşkilatı önünde teslim etti.

22 Haziran 2018 Cuma 22:57
CHP’den anlamlı yardım

Muratpaşa'nın CHP'li Belediye Başkanı Ümit Uysal dün Alanya'ya geldi. 24 Haziran seçimleri öncesi partisi için çalışmalar yürüten Uysal'ın Alanya'daki ilk durağı CHP Alanya İlçe Teşkilatı oldu. Uysal'ı İlçe Başkanı Sefa Çorbacı karşıladı. Çorbacı ziyaretle ilgili ilk sözü alarak, "Bugün sevgili Muratpaşa Belediye Başkanımız Sayın Avukat Ümit Uysal Alanyamızı ve ilçe örgütümüzü ziyarete geldi. Kendilerine bizi ziyarete geldikleri için teşekkür ederiz. Bizi hiçbir zaman göreve geldiğinden beri yalnız bırakmamıştır. Her zaman da kendisine minnettarız ve çalışmalarını da Alanya’dan yakinen takip ediyoruz." dedi.
UYSAL: VİZE İSTİYORUZ
Çorbacı'nın ardından basın mensuplarına konuşan Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Alanya'da bulunmaktan çok memnun olduğunu dile getirdi. 24 Haziran seçimleri öncesi çalışmalara katılmak ve destek vermek üzere Alanya'ya geldiğini belirten Uysal, "Biz bütün Türkiye’de üreten bir ekonomi istiyoruz. Dış borç alıp inşaat yapan bir ekonomi değil, bilgisayar üreten, teknoloji üreten, marka ve patent üreten ekonomiye geçiş için toplumdan vize istiyoruz. Biz sosyal devlet için toplumdan vize istiyoruz. Bağımsız bir adalet için, siyasetin emrinde olmayan, siyasetin önünde önünü iliklemeyen  herkese hakkını veren bir adalet için toplumdan vize istiyoruz. 12 aya yayılmış yönetilen bir turizm için toplumdan vize istiyoruz. Ekilebilir topraklarımızı eken, planlayan bir Tarım Bakanlığı için, saman ithal etmeyen bir tarım uygulaması için toplumdan vize istiyoruz. Orta sınıfın da çocuklarının da üniversiteleri kazanabildiği bir eğitim düzeni için, sadece özel ders alabilenlerin değil de bütün toplumun aynen bundan 10 15 yıl önce olduğu gibi herkesin üniversiteye gitme şansı olması için toplumdan vize istiyoruz. Bütün bunları da Sayın Muharrem İnce Cumhurbaşkanlığında gerçekleştirmek istiyoruz. Sayın Milletvekillerimiz, güçlü meclisimiz ile birlikte." dedi.

YEŞİLDAL'I MECLİSTE GÖRMEK İSTİYORUZ
Uysal son alarak, "İnşallah 8 Temmuz’a kalmadan Sayın Muharrem İnce’yi cumhurbaşkanı olarak görmek istiyoruz. Bu arada Milletvekili Adayımız Sayın Şengül Yeşildal’ı da parlamentoda görmek istiyoruz. Bunun için bu günümüzü Alanya’da örgütümüzün, ilçe başkanlığımızın çalışmalarına destek vererek geçireceğiz." dedi.
UYSAL'DAN ANLAMLI YARDIM
Alanya'nın Bayır Köyü'nde yaşayan Süleyman isimli engelli vatandaşın elektrikli sandalyesi olmadığını öğrenen Uysal, Alanya ziyaretinde bu sorunu çözdü. Antalya'dan eli boş gelmeyen Uysal, vatandaşa elektrikli sandalye hediye etti. Uysal'ın davranışı CHP'de büyük takdir toplarken, Başkan Çorbacı'da "Bütün kamuoyu huzurunda kendisine bu hareketinden dolayı teşekkür ediyoruz." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81