CHP’de adayların ilk buluşması

CHP’nin Antalya milletvekili adayları ilk toplantısını dün Antalya’da gerçekleştirdi. Toplantıya Alanya adayları Şengül Yeşildal ve Ali Takavut da katıldı.

CHP’de adayların ilk buluşması

CHP’nin Antalya milletvekili adayları ilk toplantısını dün Antalya’da gerçekleştirdi. Toplantıya Alanya adayları Şengül Yeşildal ve Ali Takavut da katıldı.

23 Mayıs 2018 Çarşamba 21:02
CHP’de adayların  ilk buluşması

24 Haziran’da gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri’nde CHP’den Antalya Milletvekili adayı gösterilen 16 adaydan 12’sinin katılımıyla toplantı gerçekleştirildi. CHP Antalya İl Başkanı Ahmet Kumbul başkanlığındaki toplantıya, sağlık sorunları nedeniyle tedavisine devam edilen Deniz Baykal ve yurtdışında toplantıda bulunan Figen Albuga Çalıkuşu ile şehir dışında olan Nusret Bayar ve 18 yaşındaki aday İsmail Hakkı Gül katılmadı.  İzlenecek yol haritası ve seçim çalışmaları konularının ele alındığı toplantı yaklaşık bir saat sürdü. Diğer adaylar Çetin Osman Budak, Rafet Zeybek, Aydın Özer, Cavit Arı, Sevgi Doğan, Şengül Yeşildal, Vahap Tuncer, Kemal Bilal Öner, Ali Takavut, Sibel Gezen, Nazmi Gündüz, Özlem Şahin toplantıya katılım gösterdi. 
‘HALKIMIZ CHP’DEN 9 VEKİLİ GÖNDERİR’
Toplantı hakkında bilgi veren 9. sıradan aday gösterilen Şengül Yeşildal, "Alanya’nın güvenini sarsmayacak ve seçmeni utandırmayacağım. Çok çalışarak halkın içinde olacağım. 'Emek en yüce değerdir' diyenlerin temsilcisi olacağım. Metal yorgunu Adalet ve Kalkınma Partisi gidecek. Bu seçim sistemi eskisi gibi değil. İktidar, kazdığı kuyuya kendisi düştü. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ile yaptıkları ittifak onlara hiçbir şey kazandırmıyor. Ancak 4 partinin yaptığı Millet İttifakı’nın CHP'ye büyük bir getirisi var. 8 milletvekili gönderen Antalya 9'u da gönderir. Benim seçilmem önemli değil. Asıl önemli olan Muharrem İnce'nin yine 24 Haziran'da gerçekleşecek seçimlerde cumhurbaşkanı seçilmesidir" dedi. 

‘MUHARREM İNCE’Yİ CUMHURBAŞKANI YAPACAĞIZ’ 
Milletvekili aday adaylığı için CHP Alanya İlçe Başkanlığı görevinden istifa eden 12. sıra adayı Ali Takavut, "Siyasetteki birikimlerimi aktarabilmek adına milletvekilliği aday adaylığına başvurdum. Sıralamada bize de yer vererek bizi onore ettiler. 16 kişi içerisinde olmak bile bir onurdur. CHP'de birinci veya 16. sıra olmanız fark etmez. Başımızdaki diktatörden kurtulmak ve CHP'yi iktidara taşımak için daha çok çalışacağız. Biz çocuklarımıza söz verdik. Hak, hukuk ve demokrasi bu ülkede tam anlamıyla tesis edilinceye kadar mücadelemize devam edeceğiz. Amacımız 24 Haziran'da başarıya ulaşmak. 24 Haziran'da yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimleri büyük bir ihtimalle ikinci tura kalacak. 8 Temmuz'da da Cumhurbaşkanı adayımız Muharrem İnce'yi inşallah cumhurbaşkanı yapacağız" diye konuştu. – Mert CANTÜRK
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81