CHP’de 2019 hareketliliği

Türkiye ittifakı tartışırken, CHP’de yerel seçimler için çalışmalar başladı. Aday adaylıkları için çok sayıda milletvekili, PM üyesi ve Genel Başkan Yardımcısının ismi geçiyor.

CHP’de 2019 hareketliliği

Türkiye ittifakı tartışırken, CHP’de yerel seçimler için çalışmalar başladı. Aday adaylıkları için çok sayıda milletvekili, PM üyesi ve Genel Başkan Yardımcısının ismi geçiyor.

05 Nisan 2018 Perşembe 21:05
CHP’de 2019 hareketliliği

İzmir ve İstanbul’da gündeme bomba gibi düşecek birçok isim, belediye başkanlığı aday adaylığı için yoklamalar yapıyor. Bunlardan bazıları, aday adaylıklarını şimdiden ilan edip çalışmaya başladılar bile. İstanbul için Grup Başkanvekili Engin Altay, Genel Sekreter Akif Hamzaçebi, Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu, İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, eski Genel Başkan Yardımcısı Yasemin Cankurtaran ve son kurultayda Genel Başkan adayı olan Muharrem İnce’nin adı konuşuluyor. Muharrem İnce’nin özel bir çalışma yürütmemekle birlikte Genel Merkez’den gelecek bir görevlendirmeye sıcak bakacağı söyleniyor.
ANTALYA’DA YÜKSEK PROFİLLİ ADAY
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal için kulis çalışması yapılıyor. Ancak AKP’li Menderes Türel’in Belediye Başkanı olmadan önce AKP Genel Başkan Yardımcısı olduğu düşünüldüğünde, CHP’nin Türel’in karşısına yüksek profilli bir adayla çıkacağı belirtiliyor. Kulis bilgilerine göre, bu ismin, daha önce ATSO Başkanlığı ve TOBB Başkan Yardımcılığı yapan Genel Başkan Yardımcısı Çetin Osman Budak olduğu yüksek sesle dile getiriliyor.

'MAZBATAYI ALIP SİZE TESLİM EDECEĞİZ'
Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı için, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na söz veren, "Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'na buradan bir söz vermek istiyorum. Gece gündüz demeden çalışacağız. Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nın da mazbatasını size getirip teslim edeceğiz" diyen Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’in adaylığının kesin gibi olduğu belirtiliyor.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81