CHP de Sönmez dedi

CHP İlçe Başkanı Sefa Çorbacı “Alanya’da adayımız İyi Parti'den çıkacak ve bizde CHP ilçe örgütü olarak destek vereceğiz, İyi Parti'den arkadaşlarla sahalara ineceğiz” dedi.

CHP de Sönmez dedi

CHP İlçe Başkanı Sefa Çorbacı “Alanya’da adayımız İyi Parti'den çıkacak ve bizde CHP ilçe örgütü olarak destek vereceğiz, İyi Parti'den arkadaşlarla sahalara ineceğiz” dedi.

16 Ocak 2019 Çarşamba 21:11
CHP de Sönmez dedi

CHP İlçe Başkanı Sefa Çorbacı, il başkanlığından CHP-İyi Parti ittifakının Alanya’daki şartlarına ilişkin kesin kararın tebliğ edildiğini ifade ederek, "Belirlenmiş olan bu kararı paylaşmakta ve kamuoyuna duyurmakta da bir sakınca görmedik. Alanya için karar kesinleşti. Alanya’da adayımız İyi Parti'den çıkacak ve bizde CHP ilçe örgütü olarak destek vereceğiz." dedi. 
CHP İYİ PARTİ İLE SAHADA
Bugünden itibaren CHP'lilerin, İyi Partililerle sahaya inerek seçim çalışmalarına katılacaklarını belirten Başkan çorbacı, "Onlar zaten çalışıyorlar. Biz de katkı sağlayacağız. En kısa zamanda büyükşehir adayımız Muhittin Böcek, İyi Partili yöneticiler, ilçe başkanları, il başkanları ve milletvekilleri ile birlikte Antalya’da bir toplantı gerçekleştireceğiz.

19 ilçe ve büyükşehir adaylarımızla birlikte birlik ve beraberlik mesajı vereceğiz." şeklinde konuştu.
FERMUAR SİSTEMİ OLACAK
Hem Alanya hem de Antalya Büyükşehir Belediyesi’ni alacaklarını söyleyen Başkan Çorbacı, "Alanya'daki ortak adayımız Abdullah Sönmez’dir. Meclis listeleri noktasında da görüşmelerimiz devam ediyor. Bizler fermuar sisteminden yanayız. Bu görüşümüzü de bildirdik. Lakin ittifak kararını nasıl ki tek başımıza almadıysak, bu kararı da tek başımıza bizler veremeyiz. Genel merkezlerimizin talimatları doğrultusunda karar verilecek" dedi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81