CHP'de gözler kongrede

CHP'de gözler kongrede

05 Ekim 2017 Perşembe 20:37
CHP'de gözler kongrede
CHP Alanya İlçe Teşkilatı’nda tüm mahallelerin delege seçimleri bu hafta itibariyle sona erdi. Seçimlerin ardından artık gözler 9 Aralık’ta yapılacak olan ilçe kongresine çevrildi. Kongrede mevcut ilçe başkanı Ali Takavut’un yanı sıra İlçe Sekreteri Avukat Mehmet Can Karagöz de aday olacak. 
 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Teşkilatı’nda 9 Aralık’ta yapılacak olan İlçe Kongresi öncesinde 11 Eylül Pazartesi günü başlayan delege seçimleri bu hafta itibariyle kırsal mahallelerde yapılan seçimlerin ardından sona erdi. Seçimlerde parti üyeleri İlçe Teşkilatı tarafından hazırlanan delege listesinin yanı sıra listede istemediği isimlerin üzerini çizip kendi istediği isme oy kullandı. Delege seçimlerinin tamamlanmasının ardından 9 Aralık’ta yapılacak olan ilçe kongresinde mevcut başkan Ali Takavut’un yanı sıra İlçe Sekreteri Mehmet Can Karagöz’de aday olacak. Karagöz adaylığını resmi olarak 11 Ekim Çarşamba günü ilçe teşkilatında açıklayacak. – Mert CANTÜRK 
Son Güncelleme: 05.10.2017 20:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81