CHP aşure dağıttı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya İlçe Teşkilatı, Muharrem ayı dolayısıyla Cuma Pazarı'nda vatandaşlara aşure ikramında bulundu.

CHP aşure dağıttı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya İlçe Teşkilatı, Muharrem ayı dolayısıyla Cuma Pazarı'nda vatandaşlara aşure ikramında bulundu.

22 Ekim 2016 Cumartesi 01:00
CHP aşure dağıttı
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya İlçe Teşkilatı, Muharrem ayı dolayısıyla Cuma Pazarı'nda vatandaşlara aşure ikramında bulundu. Parti binası önünde gerçerleşen etkinliğe vatandaşların yanı sıra CHP İlçe yönetimi de tam kadro katıldı. Vatandaşlara kendi elleriyle aşure ikramında bulunan CHP İlçe Başkanı Ali Takavut, "Bugün burada hem Alanya'mızda burada Cuma pazarı kurulması nedeniyle burayı seçtik. Vatandaşlarımız ile biraraya gelerek aşure etkinliği yapmak istedik. Sağolsunlar vatandaşlarımızda aşure etkinliğimize ilgi gösteriyorlar. Bugünlere ihtiyacımız var. Türkiye'nin her yerinde ve her bölgesinde bu aşre etkinlikleri yoğun bir şekilde yapılmaktadır. Son günlerde özellikle barış, kardeşliğie, kucaklaşmaya ihtiyac duyuyoruz. Bizde Alanya'mızda vatandaşlarımız ile kucaklaşmak adına böyle bir etkinlik düzenledik. Herkese teşekkür ediyoruz" dedi. - Mert CANTÜRK
Son Güncelleme: 22.10.2016 01:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81