CHP 94'üncü yılını kutladı

CHP 94'üncü yılını kutladı

10 Eylül 2017 Pazar 20:43
CHP 94'üncü  yılını kutladı
CHP'nin 94. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Cumartesi günü Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu, yeni üyelere de parti teşkilatında rozet takma töreni düzenlendi. 
 
Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) 94. kuruluş yıldönümü kapsamında, Alanya İlçe Teşkilatı mini bir program gerçekleştirdi. Saat 10.00'da başlayan  program çerçevesinde Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu. Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasının ardından konuşan İlçe Başkanı Ali Takavut, partinin ve Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucu lideri Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına büyük bir minnet ve özlem duyduklarını belirtti. CHP'nin ülkenin temel taşı olduğunu ifade eden Takavut, "Atamızın önderliğinde Anadolu ve Rumeli Müdafa-i Hukuk Cemiyeti'nin devamı olarak 9 Eylül 1923'te kurulan ve kurulduğu günden bu yana adını gururla taşıyan CHP, bugün 94. yaşını kutluyor" dedi. 
‘ÖNEMLİ BİR AYRICALIK TAŞIYOR’
Takavut şöyle konuştu: "Çoğulcu ve katılımcı demokrasi değerlerine ve insan haklarına dayanan, gücünü halktan alan, çağdaş, demokratik sol bir siyasi kuruluş olan CHP, kurucu önderi ve ilk genel başkanı Mustafa Kemal Atatürk'ün gösterdiği hedef, öngördüğü ilkeler doğrultusunda her türlü olumsuz koşullarda bile yılmadan, yorulmadan çalışmalarını sürdürmektedir. CHP, cumhuriyetimizin kurulmasına temel teşkil eden ve cumhuriyetimizden 50 gün önce kurulan bir parti olması nedeniyle önemli bir ayrıcalık taşımaktadır. Yüce Atatürk'ün, 'Benim iki büyük eserim vardır, birisi Cumhuriyet diğeri de Cumhuriyet Halk Partisidir' sözleri ise CHP'nin ayrıcalığını ve önemini en iyi şekilde vurgulamaktadır." 
YENİ ÜYELERE ROZET TAKILDI
Atatürk Anıtı'ndaki programın ardından ilçe teşkilat binasında partiye yeni üye olanlara rozet takım töreni yapıldı. 15 yeni üyeye rozet takıldığı programda tüm vatandaşlara ülke bütünlüğü ve refahı için CHP'ye üye olunmalı ve CHP'de birleşilmesi vurgusu yapıldı. – Mert CANTÜRK 
Son Güncelleme: 10.09.2017 20:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81